2777
2789
عنوان

از چه زمانی شروع کنم؟(زایمان طبیعی)

429 بازدید | 13 پست

سلام مامانا،الان هفته ی ۳۳هستم،میخواستم بدونم که پیاده روی و برعکس روصندلی نشستن و چهاردست و پا جاروزدن و خلاصه این کارارو از هفته ی چندباید شروع کنم؟

و اینکه برای نرم شدن دهانه ی رحم باید چیکارکنم؟چی بخورم؟

و سوال اخرم هم اینکه ببخشید،برای ماساژ پرینه از چه روغنی استفاده کنم و کی شروع کنم؟

شرمنده سوالام زیاد شده..لطفا راهنماییم کنید و اطلاعات و تجربه تون رو دراختیارم قراربدید.

😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پیاده روی یه نظرم تا 35 صبر کن بازم از دکتر بپرس...برا ماساژ هم روغن زیتون خوبه ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من از هفته ۳۴ روزی۲ساعت پیاده روی میکردم هفته۳۷ کیسه ابم پاره شد  و روزی هم یه قاشق بذر کتون می ...

چه عالی!

منم میخوام از هفته ی ۳۴شروع کنم.

بذرکتون برای چی خوبه؟نرم شدن دهانه؟

چه عالی! منم میخوام از هفته ی ۳۴شروع کنم. بذرکتون برای چی خوبه؟نرم شدن دهانه؟

مامانم میگف سرمن خورده من مثل ماهی لیز خوردم اومدم😕😕😕گفت منم بخورم و خوردم وقتی ماما فهمید میخواست با نگاهش قورتم بده😯😯😯

مامان من عصر دوتا بندلباس کاموا بادست شسته بود من شب دنیااومدم بس کار میکرد من راحت دنیااومدم

خدایا شکرت
مامانم میگف سرمن خورده من مثل ماهی لیز خوردم اومدم😕😕😕گفت منم بخورم و خوردم وقتی ماما فهمید میخواس ...

😄😄😄اهااا الان فهمیدم.

اره واقعا،فعالیت خیییلی تاثیر داره رو راحتیه زایمان.

عمه ی منم همینطوری بود