2777
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درستش هم همینه کلا معتقدم زن نمیتونه عاشق شه فقط معشوقه .همینکه اون میخادت کافیه و زندگی بر وفق مردا ...

ببین همه چیزش خوبه اخلاقی رفتاری محبت کردن و شخصیتی

و حس میکنم در اینده موقعیت های بهتری دارم از نظر شغلی

آخه ایشون الان دانشجو هست و خب درآمد آنچنانی نداره

وقتی میبنمش ذوق آنچنانی نمیکنم براش و ولی اون برعکس منه

میترسم دو روز دیگه وقتی جدی شد همه چی بهش خیانت کنم🥲😔

ببین همه چیزش خوبه اخلاقی رفتاری محبت کردن و شخصیتی و حس میکنم در اینده موقعیت های بهتری دارم از نظر ...

اگه دانشجو هست و شغل ندارع نظر منم همینه چون مرد شغل و درآمد خویش میتونه دلیل مثبتی تو ذهن ماها باشه

Hospitality field🌱I'm learning english

باع اگه بخواد این چیزا رو بگه و از این فکرا کنی که هیچ موقع نباید جدا بشی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

شما پسرا پیش دوستاتون نمبگین راجب اکستون؟

نه اصلا

حتی خیلی وقتا نمیگیم که کسیم داشتیم

البته بسته به طرفش هم داره ولی معمولا چیزی نمیگیم

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اگه دانشجو هست و شغل ندارع نظر منم همینه چون مرد شغل و درآمد خویش میتونه دلیل مثبتی تو ذهن ماها باشه

اره خب مشکلش اینه نمیره خودش مستقل کار کنه از باباش پول میگیره و خب سخته اینطوری

ادم نمیتونه توقع هرچیزی بخواد رو بکنه

اره خب مشکلش اینه نمیره خودش مستقل کار کنه از باباش پول میگیره و خب سخته اینطوری ادم نمیتونه توقع هر ...

موافقم اما بدون اگر اینقدر علاقمند شده چند مدت دیگه عاشقت میشه و هرکاری که بگی و میکنه حتی سرکار رفتن مستقل شدن

Hospitality field🌱I'm learning english

عه چه خوب🙂

البته اگه بچه ساله که قضیش فرق داره

بعد تو که دوستش نداشتی چرا وارد رابطه شدی که الان بی دلیل بخوای کات کنی گناه داشت که

البته اگه بچه ساله که قضیش فرق داره بعد تو که دوستش نداشتی چرا وارد رابطه شدی که الان بی دلیل بخوای ...

هرومون ۲۰ سالمونه

خب اولش در حد اشنایی همو دیدیم و غیره ولی دیدم علاقه خاصی بهش ندارم

از یسری ها پرسیدم گفتن اگه بری جلوتو ممکنه رابطه تون بهتر بشه یعنی زمان بگذره اینا حست عوض میشه

ولی نمیدونمچرا نشد🥲

خودم خیلی ناراحتم

هرومون ۲۰ سالمونه خب اولش در حد اشنایی همو دیدیم و غیره ولی دیدم علاقه خاصی بهش ندارم از یسری ها پرس ...

ای بابا نباید صمیمی میشدید تا زمانی که شناخت کافی پیدا نمیکردید و خب میتونم بپرسم چرا ازش خوشت نیومد؟

بخواطر ظاهر یا چیزای دیگه؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز