2821
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 30 پست

عزیزم دایانا هم قشنگه ها.

پرنسس دایانا😍😍بین المللی هم هست.

مثل شاهدخت ولز، حس خوبی بم میده

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

مثلا چی؟

اسم که خیلی زیاده

از بینشون اما که خیلی کلاسیکه را دوست دارم

اولیویا پر طرفدار ترین اسم دخترونه هست

نظر شخصیم اِلودی و نُئِمی هست

اینا هیچکدوم در ایران ثبت نمیشن البته الودی شنیدم که ثبت شده

اما هم ثبت میشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شناسنامه ایرانی هم میگیرم واسش دیگه اونجوری اینجا ی چیز میشه ایران چیز دیگه مجبور میشم بزارم

ببین از قانون خبر ندارم

ولی میشه دو شناسنامه گرفت؟ دو تابعیتی نمیشه؟

بعد اگر د شناسنامه بخوای بگیری فکر کنم قبول کنن همون اسم بزارن؟ اینو از یه وکیل بپرس کمکت میکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
عزیزم دایانا هم قشنگه ها.پرنسس دایانا😍😍بین المللی هم هست.مثل شاهدخت ولز، حس خوبی بم میده

اره اسم قشنگیه، اما متاسفانه یکی از فامیلامون که خیلی هم ازش بدم میاد اسم دخترش همینه 😅

واسه اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 😅

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

خوش قدم باشه عزيزدلم دامونا هم قشنگه

چه جالب که

رامونا برای دختر

و

دامون برای پسر شنیده بودم

اما دامونا نشنیده بودم 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

ببین از قانون خبر ندارمولی میشه دو شناسنامه گرفت؟ دو تابعیتی نمیشه؟ بعد اگر د شناسنامه بخوای بگیری ف ...

از نظر قانونی که مشکل نداره

میشه اینجا ی اسم گذاشت

برای شماسنامه ایرانیش ی اسم دیگه

اما خودم اینجوری دوست ندارم

میخوام کلا ی اسم داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

چه جالب که رامونا برای دختر ودامون برای پسر شنیده بودم اما دامونا نشنیده بودم 😄

معنيش ميشه زيبا و با طراوت مثل دشت اسم يكي از دوستامه