2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا نظر بدین

173 بازدید | 20 پست

بچه ها شما هم تو زندگیتون به بی پولی برخورد کردید؟باید تو این شرایط چیکار کرد؟شوهرم خیلی دپرسه به خاطر این قضیه همش ناراحته اخه شغلش ازاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شوهرمن شغلش ازاد نیس

ولی درکل براهمه پیش میاد و مردا خیلی تواین شرایط عصبی و مضطربن

تو باید سعی کنی بهش بگی ک میگذره و ب اینده امیدوارش کنی تا بتونه تحمل کنه و از تو خیالش راحت باشه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

عزیزم من و شوهرم کلا اولویت زندگیمون سلامتی هست بعد مبحث پول.اصلا بی پولی برامون مهم نبوده و به اطرافیان هم نگفتیم.چون گفتن و توجه به بی پولی باعث میشه بیشتر بهش وزن بدیم و همش بی پولی جذب کنیم.به این فکر کن به زودی از ی جایی که فکرشو نمیکنی ی پولی میاد

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

ب نظرم تو این وضع و اوضاع هرکی بگه ن دروغ گفته البته ببخشیدا 

تو اینجور موقع ها باید قناعت کرد نمیشه همون کارایی ک قبل میکردیم همشون ب راه باشه واگه قبلش کمی هرچقدرهم کم پس انداز میکردیم الان ب دردمون میخورد بلاخره همیشه در رو ی پاشنه نمیچرخه درست همیشه عزیزم فقط صبر میخواد امید ب خدا

البته شوهرمن شغلش ازاد نیس ولی درکل براهمه پیش میاد و مردا خیلی تواین شرایط عصبی و مضطربن تو باید ...

خیلی سعی میکنم ولی خیلی نگرانه منم حالم خرابه از ناراحتیش بهش گیر میدم چرا همش دپرسی چرا ناراحتی

عزیزم من و شوهرم کلا اولویت زندگیمون سلامتی هست بعد مبحث پول.اصلا بی پولی برامون مهم نبوده و به اطرا ...

خدا از دهنت بشنوه منم سعی میکنم خوشحالش کنم ولی خیلی غمگینه به نظرت کاری به کارش نداشته باشم خودش بهتر میشه؟

خدا از دهنت بشنوه منم سعی میکنم خوشحالش کنم ولی خیلی غمگینه به نظرت کاری به کارش نداشته باشم خودش به ...

بهش بگو بیخیال دنیا ۲ روزه خداروشکر سالم هستیم پاشو بریم پیاده روی.بریم ورزش.شبم میایم ی نون و پنیر و خیار میزنیم و ی فیلم میبینیم حال میده همش سعی کن ذهن و فکرشو از این قضیه دور کنی. مثلا  وقتی شوهرم دستش تنگ بوده ولی اصلا برام مهم نبوده برای اینکه شرمندم نشه هرچی میگفت چی لازم داری میگفتم هیچی.یا وعده های غذایی میرفتم خونه مامانم و خواهرام که فکر یخچال نباشه.

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین