2777
2789

مارکش کنووده. ولی خیلی خیلی بیخوده. خیلی صدا تق و توق میده. صدای قطره قطره میده. جاش کمه. حیف که خیلی گرون شده پول ندارم وگرنه عوضش میکردم  . کسی کنوود نداره ببینم همشون همینجورین آیا؟

خواهرم کنوود داره.خیلی خوبه و راضیه.بی صداست واقعا

وسیله ی برقی بعضی وقتا شانسی میشه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

من ناراضی ام اما برا مارکش نه،چون مادرشوهرم نزاشت ازینا که فریزرش پایینه کشو داره بگیریم،ازینا که فریزرش بالاس گرفتم ،اصلا جا نداره😬

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناراضی ام اما برا مارکش نه،چون مادرشوهرم نزاشت ازینا که فریزرش پایینه کشو داره بگیریم،ازینا که فر ...

این فریزر بالاها که واقعا خیلی بده. جدا از جای کمش آدم با یخچال بیشتر سرو کار داره پایین باشه خیلی بده

منم راضی نیستم .جاش کمه و اینکه درش خیلی اذیتم میکنه باید یه چیزی بزارم که همش بسته نشه.پدال اب سرد کنشم که انقد سفته 😠😠😠😠.یخشم همش بهم میجسبههعععع وای خیلی ایراد داره😂😂😂😂😂😂

این فریزر بالاها که واقعا خیلی بده. جدا از جای کمش آدم با یخچال بیشتر سرو کار داره پایین باشه خیلی ب ...

فقط بدیش این نیست،من بچه دارم همش میاد مثل کمد درشو وا میکنه، دوساعت جلوش وا میسته‌

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

مال منم کنوود...ماشاالله چشمش نکنم توی این چند سال آخم نگفته،اصلنم صدا نداره...اما خالم داشت مثل من...همش تعمیره،گاهی اوقات یه جنسی تو یه مارکی بد در میاد...مثل لباسشویی من که سامسونگه