بچه ها من ۴ هفته و ۶ روزمه هنوز نرفـتم پیش دکترم شنبه قراره برم میتونم از شنبه شروع کنم بخورم مشکلی پیش نمیـاد؟؟؟قبل بارداریـم چند ماه بود میخوردم ولی یه ماهه قطع کرده بود
من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲
برای خوردن یدوفولیک حتما باید قبلش ازمایش تیروئید بدن
نه عزیزم...ربطی نداره تو خانه بهداشت به همه باردار ها میدن...چون نمک های ما هیچ کدوم ید دار نیستن....ید ربطی به تیرویید نداره....تیروید اگه نشکل داشته باشه یه دارویی دیگه میدن
نه عزیزم...ربطی نداره تو خانه بهداشت به همه باردار ها میدن...چون نمک های ما هیچ کدوم ید دار نیستن... ...
اگه خانومی تیروئید داشته باشه و ندونه خوردن یدوفولیک تشدیدش میکنه برای همین وقتی برای ازمایشات روتین قبل بارداری مراجعه میکنین اول ازمایشات کلی میدن تا دستشون برای تجویز دارو باز باشه حالا خانه بهداشتو نمیدونم ولی یدوفولیک رو سرخود نباید مصرف کرد. اون دارویی هم که میگین برای تیروییده اسمش لووتیروکسین هست که برای نرمال شدن تیرویید تجویز میشه من منظورم اینه اگر کسی مطمئن نباشه که تیروییدش نرمال هس یا نه باید حتما ازمایش بده بعد یدو فولیک بخوره گلم
نه عزیزم...ربطی نداره تو خانه بهداشت به همه باردار ها میدن...چون نمک های ما هیچ کدوم ید دار نیستن... ...
یه موقع فکر نکنین خواستم از کامتتون عیب بگیرما عزیزم اتفاقا شما درست گفتین خیلی مفیده و برای هوش نی نی عالیه اما خواستم بگم سرخود مصرف نشه چون خانوم هنوز دکتر نرفته بودن و گفتن که خودشون میخوان فعلا اسیدفولیک بخورن تا برن پیش دکترشون خواستم خدای نکرده مشکلی براش پیش نیاد