2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا پسره هنوز بچست چون دختر زود به سن بلوغ می رسه پسر طول می کشه تا عقلش بالا بیاد

اون واسه قدیم بود نه الان که سن پریود دخترا و جنب پسرا تقریبا یکیه

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

مثلا چ مواردی بنظرتون باید اوکی باشه که بشه چشم پوشی کرد

پسره شغل داشته باشه و جنم زندگی کردن، البته پسری که میخواد تو این سن ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده از نظر من پسر خوب و آقاییه، دختر خانمم بتونه درک کنه که توقعات زیاد نداشته باشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اون واسه قدیم بود نه الان که سن پریود دخترا و جنب پسرا تقریبا یکیه

اون لحاظ بله ولی به ظاهر اگر ببینید یه دختر ۱۵ یا ۱۶ ساله بهش میخوره از لحاظ ظاهری ۱۸ یا ۱۹ ساله باشه ولی در مقابل یه پسر ۱۸ ساله شاید قیافش ببینید فکر کنید کمتر باشه

پسره شغل داشته باشه و جنم زندگی کردن، البته پسری که میخواد تو این سن ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده ...

میترسم نظرش بعدعوص بشه نسبت ب انتخابی ک داشته توبیست سالگی🥲

اون لحاظ بله ولی به ظاهر اگر ببینید یه دختر ۱۵ یا ۱۶ ساله بهش میخوره از لحاظ ظاهری ۱۸ یا ۱۹ ساله باش ...

اتفاقا برعکسه اون سن ریش سبیل پسرا درومده ولی دخترا هنوز قدشون کوتاهه سینه ندارن

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم

پسره شغل داشته باشه و جنم زندگی کردن، البته پسری که میخواد تو این سن ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده ...

عزیزم فکر میکنی چهل ساله هاشون مثلا آدمن؟؟

عوض نمیشه اگرم بشه مجبور که نشده عزیزم خودش تصمیم گرفته و انتخاب کرده، ولی شما تو سی سالگی هم ازدواج کنی ممکنه تو یکی از دعواهاتون شوهرت بگه پشیمون شدم با تو ازدواج کردم، ربطی به سن نداره، کنار همدیگه زندگیتون رو بسازید و خیلی خوبه سنتون و اون عشق و شور رو دارید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️