2777
2789
عنوان

مارک کهنه شور

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 36 پست
یه سوال دیگه 😁 چرا لباس بچه رو تو لباسشویی نمیشورید با پودر صابون؟ مشکلی پیش میاد؟؟ من لباس زیر خو ...

من چون حجم لباس بچه کمه گفتم کهنه شو بخرم که واسه ۲ تا تیکه لباس کوچولو ماشین به اون بزرگی رو نزنم..ماشینم ۸ کیلوعه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دیگه 😁 چرا لباس بچه رو تو لباسشویی نمیشورید با پودر صابون؟ مشکلی پیش میاد؟؟ من لباس زیر خو ...

یه لباسشویی رو بخاطر چن تا تیکه کوچیک ک نمیشه روشن کرد.

منم ک شوهرم لباس کارشو میندازه تو ماشین اصلا نمیشه لباس بچمو توش بندازم 😕

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
یه لباسشویی رو بخاطر چن تا تیکه کوچیک ک نمیشه روشن کرد. منم ک شوهرم لباس کارشو میندازه تو ماشین اصل ...

منم همه لباسارو جدا میشورم. مثلا لباس زیر زیاد دارم و بیشترش رو هم رنگ روشن خریدم میذارم جمع شه همه رو میندازم تو لباسشویی با پودر صابون. لباسای تیره و خیلی کثیف جدا حوله ها جدا ملافه ها جدا لباسای زیر همسرم هم جدا.

حالا نمیدونم اون فنقلی که بیاد انقدر لباس کثیف میکنه که لباسای اونم همرو با هم بندازم یا به قول شما چند تا تیکه کوچولوئه! اگه اینجوری باشه باید منم یه مینی واش بگیرم. لباسشوییم ۷ کیلوییه

منم همه لباسارو جدا میشورم. مثلا لباس زیر زیاد دارم و بیشترش رو هم رنگ روشن خریدم میذارم جمع شه همه ...

اگه جا داشته باشی براش خوبه. دیگ لباس زیر خودتو لباسای بچتو بااون میشوری. از بچه چقد لباس باید جم شه تا بشه انداخت تو ماشین

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤