2777
2789
عنوان

بالاخره حرف دلمو زدم به مادرشوهرم

1279 بازدید | 67 پست

امسال عید خونشون خونه تکونی کردیم با دو تا جاریام

بعد داشت واسه یکی دیگه از جاریام که برادرزاده اش هست میگفت اصلا خوب تمیز نکردن

منم خیلی بهم برخورد گفتم دیگه توی خونه اش دست به سیاه و سفید نمیزنم مخصوصا اینکه خود جاریم برگشت گفت اصلاً هم تمیز نشده خونه عمه ام

امروز مادرشوهرم گفت خونه ام خیلی کثیف شده یکی باید بیاد تمیز کنه

منم گفتم والا ما که خوب تمیز نمیکنیم بذار معصومه بیاد واست تمیز کنه

گفت کی گفته شما خوب تمیز نمیکنی؟

گفتم خود معصومه خانم گفتن اصلاً تمیز نکرده بودید

مادرشوهرمم گفت آره سه تا آدم اومدید هیچ کاری نکردید و رفتید

منم گفتم واسه همین دیگه من نمیام خونتون رو تمیز کنم بذارید معصومه خانم که اومد قشنگ تمیز میکنه براتون

اصلاً راحت شدم وقتی این حرف رو زدم

ولی شوهرم و مادرش ناراحت شدن

که اونم به جهندم

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب قول قدیمی ها

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ....

راحت شدید  تا آخر عمر😁😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوش به حااااالت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!