2777
2789
عنوان

خريد خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 78 پست
اخه بيام به ادمهايي كه همديگه رو نمي شناسيم پز بدم چي بشه 🙄🙄

خدا ایشالا برات چندین برابر کنه و برکت بده به مالتون گلم. 

ولی خوب عددی هم که گفتی ، خودش برای خیلییییی ها همین جا ، یه رقم خیلی بزرگه . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
کی ۳۰۰ میلیون قرض میده؟ ما ۳۰۰ تومن قرض بخوایم همه خطاشونو  خاموش میکنن😆😆😆

نزول میدن ولی😁😁😁😁

صدی3😜😜😜😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که چیی بشه اینهمه قرض کنید با پولی که دارین فعلا خرید کنید تا بعدا بزرگتر بخرین.دوست داری هی استری و ...

عزیزم پدرشوهرش میده غریبه نیس که

تاباشه منت گذاشتن اینجور ادما منم حاضرم منت بذاره سرم ولی۴۰۰تومن بده بهم  

من تازه عروسم میخایم وام بگیریم خونه بخریم تو رو خدا برامون دعا کنید 

عزيزدلم 😘😘😘ايشالا كه همه چي درست ميشه و يه خونه ميخرين

اجاره نشيني سخته 

ما كه اينقد همسايه ها غر زدن كه مصمم شديم هرچي داريم بفروشيم و خونه بخريم 

خدا ایشالا برات چندین برابر کنه و برکت بده به مالتون گلم.  ولی خوب عددی هم که گفتی ، خودش برای ...

والا خودمم پشيمون شدم از اينكه اين حرف رو زدم...كلا تو ني ني سايت زياد پست نمي ذارم بخاطر همين الان هم از ذوقم اومدم بگم اما اشتباه كردم 

والا خودمم پشيمون شدم از اينكه اين حرف رو زدم...كلا تو ني ني سايت زياد پست نمي ذارم بخاطر همين الان ...

انشاالله که معاملتون ب سلامتی و خوشی باشه و خیرش رو ببینید

و تو اون خونه خوشبخت باشید عزیزم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
عزیزم پدرشوهرش میده غریبه نیس که تاباشه منت گذاشتن اینجور ادما منم حاضرم منت بذاره سرم ولی۴۰۰تومن ب ...

والا ما نداده هر دفعه منت میذاره.من منت هیچ کس حتی پدرم نمیتونم تحمل کنم 

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
😂😂😂😂شايد خطشون رو موقع معامله خاموش كنن 😂😂😂پدرشوهرم گفته ميده

همچین پدرشوهری رو طلا بگیر عزیزم😆مبارکا باشه خونتون😘😘

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
شوهرم ميگه پول قرض ميكنيم ميديم كم كم اما خونه خوب بخريم كه وقتي خواستيم بفروشيم ازمون بخرن و نمونه ...

اوکی خودتون بهتر صلاح میدونید.انشاالله هر چی خیر پیش بیاد

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
والا ما نداده هر دفعه منت میذاره.من منت هیچ کس حتی پدرم نمیتونم تحمل کنم 

والا من به خودم دلداري ميدم كه كمكه 

خيلي دلم راضي نيست از خانواده شوهرم قرض كنم اما شوهرم راضي نميشه بياد يه خونه معمولي تَر ميگه بعدا كسي ازمون نميخره 

بعد هم ميگه حالا كه پدرم داره چرا كمك نگيرم ازش 

من وأم مي تونستم بگيرم خودم ١٠٠م اما ترسيدم نتونم قسط هاش رو به موقع بدم اخه ما پزشكيم و پرداختي حقوقمون منظم نيست 

اين شد كه حاضر شدم قرض كنم