2777
2789
خیییلی خونه گرون شده ما عروسیمون نزدیکه و هنوووز خونه نگرفتیم دلم خیییلی گرفته😔😔😔

امیدت به خدا باشه من تا دو مه بعد عروسی خونه بابام بودم دنبال خونه میگشتیم دو سال بعدش خودم تونستم خونه بخرم.نگران نباشه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدت به خدا باشه من تا دو مه بعد عروسی خونه بابام بودم دنبال خونه میگشتیم دو سال بعدش خودم تونستم خ ...

اخه عزیزم ما باید خونه رو بگیریم و بچینیم ...اصلا هیچ راهی نداره که خونه بعد از عروسی بگیریم یا بریم خونه مادر شوهرم کنار اونا چند وقت زندگی کنیم 

🧸🤎

البته نمیشه صاحب خونه هارو مقصر دانست چون مثلا یه پسر یه اپارتمان کوچک میخره که ازدواج کنه بره اونجا زندگی کنه ولی یهو میبینی کارشو از  دس میده سرمایشواز دس میده میشینه خونه باباش اپارتمانشو هم میده اجاره یه چندر غازی ازاونجا میگیره  زندگیشومیگذرونه

خلایق خرچه لایق
اخه عزیزم ما باید خونه رو بگیریم و بچینیم ...اصلا هیچ راهی نداره که خونه بعد از عروسی بگیریم یا بریم ...

خب منم همینجوری بودم دیگه.دورو بریای من یه ماه مونده همه دیدن جهازم رفتن ولی واسه من نشد...

قربونت.بنظرتون معلمی درآمد داره منظورم برا تدریس خصوصی میبرنش؟؟درامد معلمیش خیلی کمه ماهی یک و نیمه ...

نمیدونم.چی بگم...ولی باز از بیکاری بهتره.

بچه ها آپارتمان 40متری تو شهریار چقدر رهن و اجارش میوفته؟؟اگه کسی اطلاعی داره بگه.

ما تو شهرک وایین هستیم اینجا قیمتاش خیلی خوبه بهتره بیای ی نگاه کنی 

خونه های 75 متری هم قیمت مناسب زیاده

هم از نظر امکانات محلش خوبه هم از نظر فرهنگ

اگ شهریار میشینی باید وایین هم بلد باشی

ما تو شهرک وایین هستیم اینجا قیمتاش خیلی خوبه بهتره بیای ی نگاه کنی  خونه های 75 متری هم ...

شهریار نمیشینن واسه برادرشوهرش میخوان😊

انصاف صاحب خونه ها کجا رفته

خونه ما 120مترزیربنا سه خوابه سالنش هم 4تا فرش 12متری میخوره بعد آشپزخونش یک فرش 12متری میخوره و اطرافش هم اندازه یک متر بازه ..نوساز هم هست ..شوهرم داده رهن 28تومن دیگه اجاره نمیگیره🙁