2777
2789

صبح بود صدای کلید انداختن شوهرم رو شنیدم و وارد خونه شد گفت پاشو نون رو بگیر من برم ماشینو پارک کنم. با چشای بسته و خوابالود گفتم بذارش همونجاااآا دوباره خوابیدم وقتی بیدار شدم دیدم نه نونی هست نه شوهرم اصلا خونه اومده....

@arusitor دوست داشتید به کانال روبیکام سر بزنید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اونا نرفتن من ازون خونه رفتم😶

خونه اونا بوده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خونه ویلایی قدیمی بود خیلی داستان داشتم تو اون خونه قبلاً هم اینجا تعریف کردم

قبلا مستاجر اونجا نبود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قبلا مستاجر اونجا نبود؟

چرا بوده همه هم قبلاً حضورشون رو حس میکردم تنها خوبی که اون خونه داشت این بود بعدش همه مستأجرا صاحب خونه میشدن

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
چرا بوده همه هم قبلاً حضورشون رو حس میکردم تنها خوبی که اون خونه داشت این بود بعدش همه مستأجرا صاحب ...

بیچاره مستاجر جدید

تاپیک گم شدن مشکوک طلاهای منو بخونید ب جن اعتقاد پیدا میکنید

یعنی جن زنجیر طلاتو پاره کرد؟

آره کار خوبی کردی من خودم کلا مدیوم هستماز عمد انجام دادیبستگی داره که اون از کدوم قبیله جن ها بوده

مدیوم یه جوریه.

آرامش نداری فکر کنم، هی روح ها میان ازت کمک میخوان.

تو زندگی پس از زندگی ماجرای یه دخترو دیدم که اونم بعد تصادف مدیوم شده بود، روح ها رو میدید، ازش کمک میخواستم، درحالی که دختره هیچ کاری براشون از دستش بر نمیومد، تا آخرش مادرش روح ها رو به حق فاطمه زهرا یا فکر کنم امام حسین قسم داده بود که از خونشون برن.

دعا خیلی بخونی ، ذکر بگو، به حق امام حسین قسمشون بده که دست از سرت بردارن.

نوام خودت یک انسانی که به کمک احتیاج داری ، چه کاری براشون از دستت بر میاد.

نمیدونستم اینجوری واقعا احضار میشن فکر میکردم احضارشون خیلی سخت باشه الان سه شبه از سایه خودمم میترس ...

یه چیزی بگم.

ولایت دو دستست.

ولایت طاغوت ، ولایت خدا.

برای اینکه زیر مجموعه خدا قرار بگیری و خدا سرپرستان باشه باید به سری کارها انجام بدی، انجام واجبات و ترک محرمات.

وقتی از زیر ولایت شیطان در بیای در ولایت خدا قرار میگیری و هیچ کس نمی اونه بهت آسیب بزنه.

سعی کن به خدا نزدیک بشی.

اگر زیر ولایت خدا در بیای هیچ کس نمیتونه بهت آسیب بزنه، من خودم حس می کردم جن عاشق دارم، اما نماز میخونم، باید کارای بدمم ترک کنم تا به حصار دور خودم بکشم کسی تخم نکنه بهم نزدیک شهر🤭

نمیدونم شوهرمم خیلی سال پیش از همون طرف شنیده میگه چله نشینی داره تو بیابون بعدشم میگه نعوذ بالله با ...

بچه ها این چیزا رو به هم نگین.

کار خوبی نیست.

لاالله الا الله.

خلی این چیزا رو میگی،؟؟؟؟

icon آدمو میارین گوه خوردن، چه چیزایی میگین.

ارتباط با اجنه اصلا خوب نیست، اونا تنها هدفشان اینه که بهشون سجده کنی، چون جن های که به انسان نزدیک میشم کافران و در دلی دارن از انسان.

ارتباط باهاشون جز بدبختی نیست، نماز بخونید که ازشون دورر بشیدو دنیا هاتون رو از هم جدا کنید.

آدمو میارین گوه خوردن، چه چیزایی میگین.ارتباط با اجنه اصلا خوب نیست، اونا تنها هدفشان اینه که بهشون ...

دل پر منظورمه

دل پری دارن از ما آدما، چون همه از جنس شیطانن