2777
2789
عنوان

کندر رو چطوری بخورم برای هوش نی نی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم تعریف میکرد سر این بچه سومیم زیاد خوردم, ماشاالله ازون دوتا باهوشتره .

راست میگه ولی بچه یه جا بند نمیشه همش ره می‌ره و یا فکر می‌کنه یا حرف میزنه .حتی تو مهمونی عید دیدنی سوال علمی مطرح می‌کنه از غریبه ها خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

دختر همسایمون خورد دخترش بیش فعاله ..برا بچه دومش نخورد ..دختر من که همینجوریشم از در و دیوار بالا میره خداروشکر باهوشه ..من نخوردم کندر ..فقط چند ماه قبل بارداری فولیک اسید خوردم

کاش تو سهم من بودی❤️

ریز هاش را قورت بده

فقط اگر طبعت گرمه و محل زندگیت گرمسیره و الان تابستون هست .... نخور 

چون کندر خیلی گرمه و در افرادی که طبع گرم دارن خطر سقط را بالا می بره

دنیا بهم ثابت کرد، توجه زیاد بی توجهی میاره 🌹

جالب است بدانید....

بین کارشناسان طب سنتی باوری وجود دارد که مصرف کندر توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و کودک آینده آن‌ها می‌شود.

اما طبق تحقیقات پزشکی مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش‌فعالی کودک آن‌ها شده و این مسئله در آینده آن‌ها را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

از این رو برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت می‌کند و این یک ماه باید بعد از ۴ ماهگی جنین صورت می گیرد