2777
2789

سلام.

من ٢٩ سالمه.تبلی تخمدان دارم.پریودیم نامنظمه. قرص دوفاستون خوردم پریود شدم.روز٢۴ اردیبهشت .از روز٣ لتروزول خوردم.روز ١٣ سونو دادم فولیکول٢۶ داشتم.امپول اچ سی جی همون روز ک تخمک ازاد بشه.دکتر گفت تا سه شب نزدیکی داشته باش.امروز که ٢۴ روز بعد پریودیمه و ١١ روز بعد نزدیکی هست. ساعت ١ ظهر بی بی چک زدم هاله کمرنگ‌افتاد بنظرتون باردارم؟ کی زمان گذاشتن بی بی چک هست بعد از نزدیکی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا چهارده روز بعد تست استفاده میشه حالا واسه شما بعد یازده روز هاله افتاده بازم میتونه مثبت و نشونه بارداریت باشه ..بازم سه روز دیگه یه تست اول صبح بزار ولی احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری ....مبارکه

معمولا چهارده روز بعد تست استفاده میشه حالا واسه شما بعد یازده روز هاله افتاده بازم میتونه مثبت و نش ...

باشه حتما پس ٣ روز دیگه هم میزارم. خدا کنه باشه.

آمپول اچ سی جی زدی باید تا ۱۴روز صبر کنی. اثر آمپول تا ۱۴ روز تو بدنته. و احتمال مثبت کاذب بودنش هست. چند روز دیگه امتحان کن. ان شالله مثبته

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

در ادرار بعد دو هفته از لقاح و درخون بین هفت تا ده روز بعد لقاح 

چون امپول زدی شاید کاذب باشه اگر چهار روز دیگه پریود نشدی بی بی بزار یا روز شنبه برو ازمایش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .