2777
2789
عنوان

کیا تنبلی داشتن و الان مامان شدن ؟؟

496 بازدید | 57 پست

من تنبلی دارم

متفورمین میخورم ماهه دومی هست که دارم مصرف میکنم

کیا با وجود تنبلی مامان شدن چندوقت طول کشبد

خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم متفورمین دادن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

پریود شما هم بهم ریخت،؟؟؟ با مصرف متفورمین؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
من تنبلی شدید داشتم 4 سال دارو درمان کردم باای یو ای نشدم بعد ک درمانو بیخیال شدم مامان شدم 😊

واقعا؟وقتی بیخیالش شدین اومد دکترم نرفتین دیگه؟من الان ماه یازدهم هس ده ماه نتیجه نگرفتم 

من از زمان بلوغ تنبلي تخمدان داشتم و متفورمين ميخوردم

٤ سالي دارو مصرف كردم ولي جواب نداد بعد از طب سنتي استفاده كردم و ماه أول باردار شدم

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
من تنبلی داشتم ماه سوم مامان شدم  بدون هیچ دارویی  فقط پیاده روی کردم روزانه 1ساعت تا1سا ...

پیاده روی تند یا آهسته آخه تو همین سایت خوندن نوشته بود اهسته برین منم عادت ب آهسته رویی ندارم کلا رو دور تندم 😂😂