2777
2789

بابام 25 ساله که فوت شده.اهل نماز و روزه بود و خیلی مردم دار جوری که هنوز هرکی اسمشو میشنوه براش افسوس میخوره که زود فوت شده. و از خوبیاش میگه.منم تک دختر و آخرین بچشم.اینارو گفتم که یه ذهنیتی از پیش داشته باشین ...

پریشب خواب دیدم بهمون خبر دادن بابام زنده شده بعد من اولین نفریم میرسم سر خاکش میبینم نه زنده نشده و روحش رو میبینم بهم میگه 3 چیز به گردنم مونده دوتای اولیش مهم نیست ولی سومیش قدره اونو از گردنم باز کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاش از یه جا تعبیر دقیقشو بپرسی، نمیدونم منظورشون از قدر چیه ولی میتونه تعبیرای زیادی داشته با ...

نمیدونم از کجا بپرسم.دو روزه خیلی تو فکرم یعنی بابام چی میخواسته بهم بگه😢

اگه پدرت اینقدر واضح همچین چیزی گفته حتمااا پیگیر باش چون یه چیزی ادیتش میکنه ..حالا یا شبای قدر یه نذری داشته یا منتطر عفو شب قدر یا نمیدونم ولی حتما بهتره بزنگی یه مرجعی که میدونی ادم درستیه و ازش بپرسی.تو راهش که قدم برداری خود بابات کمک میکنه به جواب زودتر برسی

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
الان که تعطیلاته مراجع پاسخگو هستن؟؟میترسم چیزی باشه به شبای قدر ربط داشته باشه فرصت انجامشو از دست ...

عزیزم تا میتونی تا روز پنجشنبه که شب قدر سوم هست تحقیق کن و درستشو درار ولی باز شب سوم قدر هم ، هم خیرات کن حتی شده افطاری بده هرچند ساده تو مسجدی جایی هم نماز شب قدر به نیت باباتون بخون.