2821
2789
وای بقران که امثال شماها یا میمونید پشت یا فقط میخواید برید پی عشق و حالتون برید از کنکوری های ۹۹ بپ ...

عزیزم نمیشه ی نسخه برای همه پیچید

سال ۹۹ فقط ی کنکور میدادی تمام

بحث اینجاست اونیکه نمیخونه صدبار بهش فرصت بدی هم نمیخونه همه اینا بهانست

اگه تعویق بخوره خیلیا شل میکنن و به امید اینکه فرصت دارن همینی که هستن رو از دست میدن

نه یهو دو ماه بیوفته عقب

نه زود برگزار کنن با فرجه کم

حد متعادلش

🩷🎀✨️

عزیزم نمیشه ی نسخه برای همه پیچید سال ۹۹ فقط ی کنکور میدادی تمامبحث اینجاست اونیکه نمیخونه صدبار بهش ...

عزیزم حوصله ندارم باهات بحث کنم مثل اینکه ترامپ با موشک نزده تو اتاقت لطفا رو من هم ریپلی نکن ج.نگ بعدی تجربه میکنی حتما خدانگهدار😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنبال تابستون نیستم به فکر کنکور سال بعدمم که این بهترین فرصت بود برا جمع کردن یازدهم دوازدهماینجوری ...

من دانشجو ام نیازی به کنکوری خوندم ندارم

دارم؟خب اینهمه ام مخالف تعویق بودی چیشد دینیتونو انداختن امتحان آخر! درحالی که بچهای دوازدهم موافق تعویق بودن!

بعدشم تویی که هنوز بعد ۳ سال دبیرستانی بودن نمیتونی شرایط رو مدیریت کنی فکر کردی میتونی کمر کنکور بشکونی؟ ضمنا کنکوری تو این سایتا نمیچرخه😀

شما نمیخواد برای من قسم قران بدی وقتی چیزی از خستگی مفرط از تموم نشدن این چرخه کنکور حالیت نیست از س ...

💋آبو بریز جایی که میسوزه

ببینم چه 💩 میشی با این جلز ولزت تهش بذارنت رو آمبولانس ویراژ بکشی

شما نمیخواد برای من قسم قران بدی وقتی چیزی از خستگی مفرط از تموم نشدن این چرخه کنکور حالیت نیست از س ...

ضمنا انقد احمق و کوته فکری با این فرجه ها حتی اگه روزی ۱۶ ساعتم خونده باشی حتی نمیتونی پاس کنی

هفتا امتحان اول رو گند میزنی و میای

سواد که نداری لاقل قدرت تحلیل داشته باش کافیه پریود بشی وسط امتحانا ببینم میتونی بدو بدو اون ۶۰ درصد رو با فرجه ۱ روزه بگیری؟

پس حالا ک میتونی امیدوارم پریود بری جلسه 😂

عزیزم حوصله ندارم باهات بحث کنم مثل اینکه ترامپ با موشک نزده تو اتاقت لطفا رو من هم ریپلی نکن ج.نگ ب ...

چقدر بیشعوری تو

دهنتو ببند به جای ارزوی موشک زدن واسه دیگران عین آدم بشین بخون

خوبه پارسال کنکور ما هم توی جنگ بود تهران رو شخم زد تا ۵ صبح از ترس نمیخوابیدیم

اگه پیامای دیگم رو خونده باشی میبینی گفتم حد تعادل رو رعایت کنن

متاسفم برای خانوادت با تربیتت 😏😒

🩷🎀✨️

ضمنا انقد احمق و کوته فکری با این فرجه ها حتی اگه روزی ۱۶ ساعتم خونده باشی حتی نمیتونی پاس کنی هفتا ...

تو کلا از شغلت انصراف بده حیف دانش آموزای زیر دست تو با این حجم از ادب نداشتت

🩷🎀✨️

من دانشجو ام نیازی به کنکوری خوندم ندارمدارم؟خب اینهمه ام مخالف تعویق بودی چیشد دینیتونو انداختن امت ...

وا چته؟

به من چهههه انگار دست من بود عقب بندازن یا نه عه

بعدم خب بندازن اخر به درک چیکارش کنم چی تو این مملکت درست بوده که این درست باشه.

ولی بازم خیلییی بهتر از تعویق بود برا من چون همه ی زندگیم بسته به بعد امتحانامه(ربطی به کنکور نداره)

چیمیگی برا خودت من زبون تورو نمیفهمم

اولا که سه سال نیست دبیرستانیم۲ساله

دوما بقیه حرفاتم نفهمیدم

ضمنا انقد احمق و کوته فکری با این فرجه ها حتی اگه روزی ۱۶ ساعتم خونده باشی حتی نمیتونی پاس کنی هفتا ...

زوال عقل داری؟ گوه خوری منی که تا الان هر باری که نهایی دادم نمره زیر ۱۸.۵ نداشتم رو نخور

لطفا تجربه های خودتو واسه امتحانا به من نسبت نده ☺️

گفتم ریپلای هم نکن، سرتو بکن تو کاسه توالت گوهتو بخور دیگه

یه مشت تنبل دور هم جمع شدن فکر میکنن همه عین خودشونن