2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست
بیخود سونو بده بچه مدفوع نکرده باشه شاید زوده برا این اما خب دوقلوآن و مواظب باش اونا ک مامانش نیست ...

وای خدا مرگم 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی شل میشه باز سفت ماه درد میشه حساب کرد اینارو میترسم برم الکی سیخ بزنن 

بله ماه درد میشه حساب کرپ ،درصورتی که منظم بگیره و ول کنه 

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
عزیزم بعد سی هفتگی هر موقع زایمان کنی مشکلی نیست.اما دل گندگی نکن.اگه تایک ساعت ول نکرد حتما بروددکت ...

اره اگه قطع نشد شوهرمو بیدار میکنم میرم 

برودکتر

این دکترا میری اینقد اذیتت میکنن ک نگو بیشرفا اون دفعه رفتم اینقد منو بالا پایین فرستادن ک از دردم فراموش کردم 

بله ماه درد میشه حساب کرپ ،درصورتی که منظم بگیره و ول کنه 

من دیشب از ساعت 11گرفت تا ساعت 3بیدار بودم مث سنگ بود خودمو ب هر بدبختی بود خوابوندم بیدار شدم بازم سنگ بود ولی یه زره دردم ندارم الان یکم شل کردن 

اصلا نگران نباش بدنیا نمیان تا سر وقتش 😋😊😊

خدا کنه میترسم هنو لباساشون تکمیل نیس وسایلم ناقصه من هی امروز فردا کردم از صبح با خودم میگم هیچکار نکردم همش ناقصه

من دیشب از ساعت 11گرفت تا ساعت 3بیدار بودم مث سنگ بود خودمو ب هر بدبختی بود خوابوندم بیدار شدم بازم ...

مسئله ای نیس اگه بچه خودشو سفت کنه ،مثلا پسر من بعضی وقتا خودشو گلوله میکنه میره یه طرف ،اگه متوجه میشی بچس که موردی نداره اما اگه شکم سفت بشه انقباضه صبح یه سر دکتر بروـو مشکلتو بگو انشاللع چیزی نیس زیادم نگران نباش چون درد نداری

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍