2777
2789
عنوان

سفیدی پوووست

570 بازدید | 26 پست

خانوما چه راه تضمینی برا سفید کشاله ران و جاهایی که ژیلت سیاه کرده دارین؟

تعداد رای : 20
نظرسنجی
میشه
9
45%
نمیشه
11
55%
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

نظر سنجیت تو حلق عادل فردوسی پور 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
عزیزم تاپیکت احتیاج به نظرسنجی نداشت،الان همه فقط مسخره بازی درمیارن،اینو قفلش کن یه تاپیک دیگه بزن ...

تازه واردم خب یاد نداشتم😢😢

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
تازه واردم خب یاد نداشتم😢😢

آره متوجه تاریخ عضویتت شدم،همه اونایی که الان مسخره میکنن شاید خودشونم موقع عضویتشون از این سوتیا داده باشن ولی حالا نمک میریزن

البته نظرسنجی خنده داریم بود خداییش  

من ی کیسه گرفتم

کیسه جادویی

دوست مامانم از استارا اورده بود

میرفتم حموم.ابو داغ میکردم حموم مثل سونا میشد 

فقط مینشستم و برای اینکه اصراف نشه ارای دیگه میکردم مثلا استفاده ز ژیلت و ..ابم کم بازبود

بشین تا خوب عرقت بزنه

ولی اصلا شامپو و صابون نزن 

بعد بااون کیسه خودمو کیسه میکشیدم ی ساعت

خیلییییی تاثیرداشت

مخصوصا واسه کشاله ران

وقتیم از حموم میای احساس میکنی دوباره متولدشدی

طب سنتی هم‌خ توصیه میکنه

کیسه کشیدن رو

آره متوجه تاریخ عضویتت شدم،همه اونایی که الان مسخره میکنن شاید خودشونم موقع عضویتشون از این سوتیا دا ...

چجوری قفل کنم؟؟؟

من ی کیسه گرفتم کیسه جادویی دوست مامانم از استارا اورده بود میرفتم حموم.ابو داغ میکردم حموم مثل س ...

کیسه هایی که سفیدن؟؟؟؟