2777
2789
عنوان

چرا قلبم انقد سنگ شده

258 بازدید | 5 پست

شب قدره اما من احساس میکنم فرسنگها از خدا دورم.انگار قفلم.انگار دلمو گرد و غبار گرفته...احساس خفگی میکنم...تو رو خدا با دلهای پاکتون دعا کنید خدا دست ما بنده های رو سیاهشو هم بگیره

مثل من

خدایا چرا اینجوری شدم

ساعتها تو نت میچرخم اما موقع نماز, کاهی, میکنم و ی, نماز, از, سر تکلیف میخونم 

چرا 

تو این ماه رمضون فقط, وقت تلف کردم حتی, ب خودم زحمت ندادم دعای, کوتاه روزانه رو بخونم قران نخوندم فقط, گشنگی, کشیدم

خدایا چرا اینجوری, شدم

حتما داری عذابم میکنی ک فرصت و شوق عبادت رو ازم گرفتی

حتما دوست نداری, صدامو بشنوی

التماس دعا

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من خدایا چرا اینجوری شدم ساعتها تو نت میچرخم اما موقع نماز, کاهی, میکنم و ی, نماز, از, سر تکلی ...

منم همینطور فقط برعکس شما یکم قرآن خوندم قرآن بسر کردم ولی روزه نگرفتم....البته نمیدونم بمن میرسه یا نه حس میکنم واقعا توانشو ندارم...از لحاظ روحی داغونم ....خدایا دست مارو بگیر