2777
2789

دوستان من دیشب حالم خوب نبود ساعت ۲ نصف شب تاپیک زدم درد دل کنم ولی کسی نبود ناچارا الان دوباره زدم چون خیلی نیاز به درد دل با همجنسای خودم دارم چون فقط یه جنس خانم درک میکنه حالمو...

هرچه میخواد دل تنگت بگو

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو کلاسمون یه پسره بود فوق العاده با شخصیت و زرنگ و خوشتیپ بود و تو کلاس با این که با دخترای دیگه به هیچ وجه حرف نمیزد ولی با من معمولا راجع به درس یه چن کلمه ای حرف میزد حتی یه بار پدرمو توی بانک دیده بود و رفته بود با پدرم سلام علیک کرده بود گفته بود شما پدر فلانی هستید؟؟ حتی من یه بار دسته ی کیفم از جاش در اومد گفت بده به من ببینم میتونم درستش کنم یا نه‌...منم از اونجایی ک خیلی پسر مغروری بود و هیچ دختریو محل نمی ذاش فک میکردم این کاراش به خاطر اینه که به من توجه داره و از روی علاقس واسه همین برای اولین بار یواش یواش احساس کردم دارم علاقه مند میشم ولی‌‌‌...😔😔😔

ولی چی؟

ینفرتونم منولایک کنه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
بچه ها تو کلاسمون یه پسره بود فوق العاده با شخصیت و زرنگ و خوشتیپ بود و تو کلاس با این که با دخترای ...

عززززیزم دلیل نمیشه شاید شما چون دختر خانوم تری هستی واهل سو استفاده نیستی اینطوری برخورد کرده

تیکر بارداری نیست،......❤❤❤

ولی اون روز اتفاقی رفتم رستوران جلوی دانشگامون دیدم این پسره با یکی از دخترای محجبه ی دانشگاه نشستن سر یه میز دارن غذا میخورن اصن یه لحظه احساس کردم دنیا رو سرم خراب شد بعدا واسه این خودمو تسلی بدم گفتم شاید اونجا همدیگرو اتفاقی دیدن گفتن بشینیم سر یه میز بخوریم...چند وقت بعد با دوستامون که داشتیم از بچه های دانشگاه حرف میزدیم به اون ک رسیدیم بچه ها گفتن آره بابا اونا قصدشون خیلی جدیه خیلی وقته با همن پسره بدجوری عاشقه دخترس حتی مامان بابا هاشونم میدونن ولی مامان بابای پسره راضی نیستن...خدا میدونه اون لحظه چطور جلوی خودمو گرفتم ک عادی رفتار کنم ولی توی دلم آشوب بود داشتم آتیش میگرفتم😔😔😔😔

خب تو همون پست بگو اذیت نکن دیگه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕