2821
2789

خانوما احساس افسردگی میکنم البته این حسم بعد از زایمان بوجود اومده قبلش خییلی شاد و پرانرژی بودم تا الان که ۹ ماه میگذره هربار با حرف همسرم دو دل موندم نرفتم پی درمان...میگف فقط خسته ای از بچه داری 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علایمتو میگی؟فقط  بی حوصله و پکری یا علایم دیگم داری ؟اگه فقط ایناست با ورزش و یوگا و حل میشه

تو تنهاییم گریه میکنم  اشتها ندارم خیلی استرس دارم یه ساعت شادم یهو دپ میشم نمیدونم خیلی سختمه بگم 

من ۸ ما تو بحران سرترالین خوردم

الان که سرکار هم میرم اوکی ام

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خدارو شکر عزیزم.داروهات عوارض نداشت؟

چااااااااااااااااااااااقققق شدم فقط

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
تو تنهاییم گریه میکنم  اشتها ندارم خیلی استرس دارم یه ساعت شادم یهو دپ میشم نمیدونم خیلی سختمه ...

وسواس فکری داری فکرای الکی میکنی؟ اگه این کارو نکنم  ی اتفاقی میوفته و اینا ؟چند ماه ک این جوری؟

من هرچقد چاق بشم معلوم نمیشه ایکاش چاق بشم یکم 😃

الهی سرترالین لازم نشی وگرنه میفهمی چاقی ینی چی

وسواس فکری داری فکرای الکی میکنی؟ اگه این کارو نکنم  ی اتفاقی میوفته و اینا ؟چند ماه ک این جوری ...

فکرای الکی نه .۹ ماهه اینجوریم 😑

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز