2777
2789
عنوان

کمکم کنید الان باید چکار کنم؟

235 بازدید | 21 پست

خواهر شوهرم چند وقت پیش یه گروه درست کرده بود مال بچه های ختم صلوات بود منم عضو کرده بود  منم هم عضو گروه ختم صلواتم هم عضو گروه تل گرام روز هیجدهم رمضان بود منم یه چند تا پست هم آموزشی هم خنده دار فرستادم تو گروه. اسم گروه رو هم گذاشته بوی عطر خدا.روز بعد دیدم پست گزاشته تو گروه که بچه ها اسم گروه بوی عطر خداست باید هرچی پست میزارین هم بوی عطر خدا رو بده انقدر اعصابم خورد شد همون لحظه گروه رو ترک کردم امروزم هم شله زرد داشت هم ختم قران تو خونشون برگزار میشد امروز شوهرم سرکار نرفت منم برشداشتم بردمش خونه بابام تا ساعت هشت اومدیم خونه.خونمون کنار خونه مادر شوهرمه الان اونا نیستن فردا هم ختم قرآن دارن بنظرتون اگه مادرشوهرم گله کرد چی بگم؟

بقیه ی پستهاشون بوی عطر خدا میداد؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بچگانه رفتارکردی اون بالحن بدی نگفت ومستقیم به خودت نگفت.

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

خییییییلی بزرگش کردی عزیزم همینکه گروهو ترک کردی کافی بود دیگه قطع رابطه زیادیه بنظرم واسه همچین موضوعی...!

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤