2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ليسانس داشته باشي زبان هم يادبگيري پول زيادي نميخاد  اما من و همسرم به احتمال زياد قاچاقي مير ...

قاچاقی خیلی خطرناکه اصلا نمیشه اعتماد کرد 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
با دیپلم میشه؟؟ با بچه ی کوچیک؟؟

ديپلم رو نميدونم

اما بگيد ميخايم درس بخونيم

رشتتون چي بود؟

منم بچه كوچيك دارم

و اينكه فقط تحصيلات ملاك نيست

شما هر حرفه اي بلد باشي ميتوني كار كني

ليسانس داشته باشي زبان هم يادبگيري پول زيادي نميخاد  اما من و همسرم به احتمال زياد قاچاقي مير ...

سلام عزیزم

من آلمان زندگی میکنم

اگه میخوای بری پناهنده شی یک ریال با خودتون پول نبرید

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
من ميخام برم پناهندگي سخته خواهر مخصوصا اگه كسي رو اونجا نداشته باشي مجبوري شش ماه بري كمپ اما ا ...

چرا اطلاعات غلط میدید

اصلا با تحصیلات کاری ندارن

نفری ۴۰۰یورو میدن اگه بچه شیر میدی ۱۰۰یورو حق شیر میدن بستگی به شهری داره که میخوای بری شهرهای بزرگ کارت بیش‌تر طول میکشه اول میری کمپ بعدش میری هایم بعدش خونه میدن

زبان خیلی مهمه و خیلی سخته

چرا اطلاعات غلط میدید اصلا با تحصیلات کاری ندارن نفری ۴۰۰یورو میدن اگه بچه شیر میدی ۱۰۰یورو حق شیر ...

اطلاعاتم خيلي هم درسته

آدم ديدم كه رفتن اونجا هم دارن درس ميخونن هم دولت بهشون ماهي ١٢٠٠ يورو حقوق بيكاري ميدن

سلام عزیزم من آلمان زندگی میکنم اگه میخوای بری پناهنده شی یک ریال با خودتون پول نبرید

پول رو به خالم اينا واريز ميكنيم تا نفهمن

خالم فرانكفورته

دختر خالم ميگه پاسپورت هاتونو بايد قايم كنيد سن خودتون رو پايين بگيد تا حقوق بدن بهتون 

پول رو به خالم اينا واريز ميكنيم تا نفهمن خالم فرانفوركه دختر خالم ميگه پاسپورت هاتونو بايد قايم ك ...

فرانکفورت شهر خیلی شلوغیه

پاساتونو یا پاره کنید یا بدید به خالت اینا

سن و اسمتونم درست بگید اصلا مشکلی نیست

زندگی اونجا خبلی خوبو راحته

خودت الان آلمانی؟؟؟؟

نه خالم هست دختر خالم اين اطلاعات رو داد

اينكه شناسنامه و پاسپورت رو قايم كنيم سنمون رو پايين بگيم حقوق نوجوان بدن فك كنم يه همچين اسمي

زير ٢٥ انگار ميدن

و اونايي كه ماهي ١٢٠٠ يورو ميگيرن افغاني هستن كه رفتن

نه خالم هست دختر خالم اين اطلاعات رو داد اينكه شناسنامه و پاسپورت رو قايم كنيم سنمون رو پايين بگيم ...

تا جایی که من میدونم و دیدم اینجوری نیست