2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 18 پست

بکشه بدرک.من اول زندگی شوهرم هی میگفت بریم قهوه خونه اقا توسوالای قبل ازدواج دروغ جواب داده بود همه چی تست کرده بود البته تست فقط.منم یکی دوبار رفتم دیدم داره میگه بادوستام بریم دیدم نمیشه جنگ رو راه انداختم به پدرش گفتم گفت سخت نگیرقلیونه.گفتم قلیون باشه مهم اینه من دوست ندارم .کلا خونواده من متنفرن.تموم دوستاش تعطیل کردم.گفتم میخوای هرغلطی کنی برو جلوی من نکن چون انتخابم همچین مرد نبود ذهنیتموازانتخابم خراب نکن.گفتم هردردی میکشی به خودت ضرر زدی فقط انقد بکش تاجونتو ازدست بدی من زودتر برم پی زندگی جدیدم وشوهرم جدیدم .دیدم سمتش نرفت .چندباربه زبون اورد منم سریع گفتم عزیزم هوس فلان غذام کرده میرفتیم رستوران جیبشوخالی میکردم وساعت دیروقت میشد ازسرش میپرید.الان میگه واقعا چیز بیکلاسیه بشین کر کر بکشی.خدای قلیون بی کلاسیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چکار کنم دلم نمیاد با چهار تا رفیق بشینه بکشه سخته برام بخدا عذاب میکشم چرا اینقد این مردا نامرد ...

خب عزیزم اگه پیش شما بکشه ، قبحش از بین میره و هم پیش شما میکشه و  هم تو جمع دوستاش .

ولی اینحوری ، حداقل زمانی که پیش شماست نمیکشه .

من همسرم اهل دود و این چیزا نیس ولی یه مساله ای تو زندکیمون پیش اومد . انقدر بهش پیله کردم که نه تنها درست نشد که خرابترم شد .

از من به تو نصیحت عزبزم ، اکه میتونی ، بهش پیله نکن .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩