2777
2789
عنوان

گناهه یا نه?

414 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

من یک سوال دارم, بنظرتون اگر قبل از موعد پریود که بی بی مثبت بشه و شاید ۳ هفته باردار باشی و جنینی در کار نیست و یه توده سلول خیلی کوچیک ممکنه باشه, داروهای گیاهی قاعده آور باعث میشه که راه پریود باز شه یا سقط شه و آیا این کار گناهه?آخه هنوز جنینی در کار نیست. مرسی پیشاپیش از جواباتون.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی که باعث بشه به بدن خودت آسیب بزنی گناه البته به نظر من😊

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
هر چیزی که باعث بشه به بدن خودت آسیب بزنی گناه البته به نظر من😊

بنظرت باعث آسیب به بدن میشه?چون هنوز تا موعدم چند روز مونده

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اگه نگه داشتنت برای سلامتیت مضره یا برای خود جنین مضره فقط گناه نداره سقطش زیر چهارماه والا سقط بدون عذر خیلی گناه داره

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

عزیز بسته به عقیده که داریم جواب متفاوت هست 

خوب تا پایان سه ماه سقط اگر مشکلی باشه انجام میشه پس اگر عذاب وجدان نگیری و بتونی خودت رو توجیه کنی سقط کردن راحت هست 

ولی عزیز وقتی خدا تو رو لایق مادر شدن دونسته و شما مجرای شدی برای ورود یه روح به این عالم تا به تکامل برسه به نظرم تلاش برای بقای این موجود کوچیک حس بهتری و تقدیر بهتری به ادم میده ولی اگر مشکل باشه به خود فرد بستگی داره

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
اگه نگه داشتنت برای سلامتیت مضره یا برای خود جنین مضره فقط گناه نداره سقطش زیر چهارماه والا سقط بدون ...

اخه من دوبار سقط داشتم بدلیل واریکوسل همسرم. جلوگیری داشتم و خیلی غافلگیر شدم. ۶ ساله جلوگیری دارم اینجوری نشده که از دستم در بره..همسرم تحت درمامه,میترسم این یکی هم سقط شه

شرایط مالی ام اوکی نیست 

بنظرت باعث آسیب به بدن میشه?چون هنوز تا موعدم چند روز مونده

من نمیدونم واقعا ولی بدون اطلاع بخوای کاری کنی ممکنه به خودت آسیب بزنی. ممکنه خدای نکرده خونریزی کنی یا یه سری چیزا تو رحمت بمونه بعدا مشکل ساز بشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
عزیز بسته به عقیده که داریم جواب متفاوت هست  خوب تا پایان سه ماه سقط اگر مشکلی باشه انجام میشه ...

من عاشق بچه هام, از نظر مذهبی نمیگم ولی از نظر انسانی کار خیلی بدیه می دونم.  ولی میترسم اینم سقط شه. پس به خدا می سپارمش. من بیشتر از مثبت شدنش خوشحالم و خداروشکر می کنم و اگر بدونم سقط نمیشه تو هفته های بالاتر بال در میارم.

واقعا هر کدومتون از یه زاویه ای بهم میگید که خودم قبلا می دونستم و انگار الان ذهنم کور شده و دوباره شنیدنش خیلی خوبه... ممنونم 

فکرم خیلی مشغوله. من که نگهش میدارم هرچی باش حتی اگردخدای نکرده سقط بشه. ولی همسرم صبح بهم گفت برو دارو بخور,ناراحت شدم. اون ناامیده. 

من به خدا امیدوارم. هر چی اون بخواد

من عاشق بچه هام, از نظر مذهبی نمیگم ولی از نظر انسانی کار خیلی بدیه می دونم.  ولی میترسم اینم س ...

الاهی که برات بمونه منم شوهرم ضعیفه بعد چهار سال نشدن سال پیش دوبار سقط داشتم میدونم چه حسی هست دعا میکنم بهترین برات پیش بیاد و روزهای شادی پیش رو داشته باشی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
واقعا هر کدومتون از یه زاویه ای بهم میگید که خودم قبلا می دونستم و انگار الان ذهنم کور شده و دوباره ...

من که دیگه حریف شوهرم نمیشم برای بارداری میگه نمیخوام دوباره سقط کنی و سختی بکشی سنم هم بالاس ذخیره تخمدانم هم کم