2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 69 پست
نه بابا چه روزه ای روزه هم روزه های قدیم الان دیگه اعتقادا از بین رفته خدا بیامرزه همه چی رو 

من هر سال روزه گرفتم امسال نتونستم چون مشکل پوستی دارم کم آبی برا بدنم ضرر داره کلی عذاب وجدان دارم ولی مجبورم نگیرم 

شوهرمم که کلا اهلش نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو لوس و مسخره و بچه

باور کن من خیلی کوتاه میام همیشه حرفاش نسنجیدس ولی من بیشتر سکوت کردم فقط نمیدونم چرا زود گریم میگیره اینقدر خودخوری کردم دل نازک شدم

باور کن من خیلی کوتاه میام همیشه حرفاش نسنجیدس ولی من بیشتر سکوت کردم فقط نمیدونم چرا زود گریم میگیر ...

چند ساله ازد کردین؟

ببین مردا همه همینن

سرو ته یه کرباسن

حالا این‌که شمد نمیبینی دلیل بر خوب بودن اونا نیست

خیلی زنا نمیان بگن

چیز خیلی مهمی اتفاق نیفتاده بود

اگه بدونی همه خانمها تو زندگیشون همچین جیزی تجربه میکنن ساید فکرت عوض شه

فرق بین بعضی زندگیهای از هم پاشیده و عاشقانه باور کن به سیاست زنا ربط داره

وگرنه مردا عین بچه دو سالن

چند ساله ازد کردین؟ ببین مردا همه همینن سرو ته یه کرباسن حالا این‌که شمد نمیبینی دلیل بر خوب بودن ...

سه ساله

الانم اومد باز دعوام کرد گفت وسایلت و جمع کن

من تا ندونم شوخیه شوهرت چی بوده نمیتونم نظری بدم متاسفم😎

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری