2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب خاهشا

267 بازدید | 15 پست

سلام لطفا هر کسی برای بیماری پوستی مثل اگزما رفته جواب گرفته معرفی کنه به حق همین شب ها هر چی از خدا میخواد بهش بده دیگه عاجز شدم از دستش

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات عزیز دارو بهت چی داده واسه من ک همش بتامتازون داره

وای نگووو .پدرم در اومد واس من چون خیلی شدید بود کارم به قرص کشید قرص نیزوپرد خوردم که بعد از ابن که خوردم تمام صورت و گردنم و پشتم جوش زد با یه سری کرم دست ساز.واس اون جوش های ناشی از قرص هم محلول با قرص و کرم داد هنوز هم یادش میوفتم حالم بد میشه😢

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
وای نگووو .پدرم در اومد واس من چون خیلی شدید بود کارم به قرص کشید قرص نیزوپرد خوردم که بعد از ابن که ...

واسه من اینقد بد شده جونم تمام صورتم درگیره صورت خیلی بده نیتونم برم بیرون خجالت میکشم گردنم زده نمیتونم اصن بچرخونم سرمو بلند کردم جر خورد پوست گردنم

فقط کلوبتازول بزن به جای اگزمات دست به گوجه و خیارشور و سیب زمینیو... هرچی حساسی نزن دستتو باصابون ...

کلوبتازول چی هست عزیزم

واسه من اینقد بد شده جونم تمام صورتم درگیره صورت خیلی بده نیتونم برم بیرون خجالت میکشم گردنم زده نمی ...

ایشالا خوب میشی عزیزم.دکترم به من گفت ک این کرم ها برام دردی رو دوا نمیکنه به خاطر همین کنارش قرص هم داد

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
ایشالا خوب میشی عزیزم.دکترم به من گفت ک این کرم ها برام دردی رو دوا نمیکنه به خاطر همین کنارش قرص هم ...

خداروشکر ک خوب شدی جانم ممنون ان شاءالله