2777
2789
عنوان

بادکش رحم

590 بازدید | 14 پست

سلام

کسی میدونه واسه بارداری بادکش رحم میخوام انجام بدم چه زمانی از سیکل قاعدگی باید برم؟

اصلا فرق داره کی برم؟

چطوریه؟ خیلی درد داره یا اینکه اصلا چند جلسه است

کسی هست رفته باشه و جواب داده باشه...؟

من تو همين ني ني سايت ٢/٣نفز رو ديدم گفتن بادكش تخمدان انجام دادن و باردار شدن 

ولي تجربه شخصي ندارم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزيزم انشالله ني ني زودي بياد تو دلت 💋💋💋

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
خواهش عزيزم انشالله ني ني زودي بياد تو دلت 💋💋💋    

ممنون دعا کن برام ...6 ماه شد دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه

برا دوستمم دعا کن

اصلا برا همه کسایی ک میخوان

تو این شبای قدر...

بادکش اصلا درد نداره همسرت هم میتونه برات انجام بده ولی اگه میخوای زود باردار بشی قرص گیاهی اگنوگل ا ...

براي كيست تخمدان خوبه؟؟؟

بادکش؟؟؟؟ من هوادهی کردم البته یه کار دیگم کردم اسمش نمیدونم چیه! استکان میذاشت رو تخمدانهام

فک کنم بادکشم با لیوان و اینجور چیزاس

فایده داشت؟

کی رفتی؟

بادکش اصلا درد نداره همسرت هم میتونه برات انجام بده ولی اگه میخوای زود باردار بشی قرص گیاهی اگنوگل ا ...

نمیدونم دیگه به خدا...خیلی ناراحتم 

تو خودت قرص خوردی؟ یک بار دکتر بهم قرص گیاهی داد فایده نداشت ولی نمیدونم اسمش چی بود

ممنون دعا کن برام ...6 ماه شد دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه برا دوستمم دعا کن اصلا برا همه کسایی ک ...

انشالله دامن تك تك منتظرا سبز بشه ب حق حضرت علي و الله

بعد صدقه سر همه حاجت منم  داده بشع😓😭😭❤️انشالله اصن هركسي هر حاجتي داره خدا بهترينش و بهش بده

این قرص برا چیه؟بذای ذخیره کم تخمدان هم تاثییر داره?

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....