2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی هرکس زده بیاد

167 بازدید | 12 پست

من روزه 13 پری دوتا فولیکول 22و13داشتم آمپول اچ سی جی زدم امروز روزه 28 ام هست و ازروزی که آمپول زدم دل درد دارم بخصوص زیره شکمم گاهی هم حتی مجبورمیشم شیاف بزنم ازدرد کسی تاحالا اینجوری شده 

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله باردارشی ولی چون تخمک میخواد ازاد شه درد داره

فکرنکنم خیلی ماهه پراسترسی داشتم مشکلاتم زیادبوداین ماه

عزیزم بار اخر که نزدی سونو فولیکول هم رفته بودی؟؟دارو خورده بودی..

نه دکتر گفت تعداد فولیکولت تو دوبار زیاد بوده نیاز نیس سونو بری.البته بخاطر استرسم گفت یه مدت قیدشو بزن بعد اقدام کن منم فقط دوبار رابطه داشتم دیگه شکر خدا باردار شدم

سلام این امپولو برای چی میزنن؟

وقتی فولیکول بزرگ داشته باشی میزنی بعدتغریبا24تا36ساعت بعدش تخمک آزادمیشه اقدام میکنی باردارمیشی

وقتی فولیکول بزرگ داشته باشی میزنی بعدتغریبا24تا36ساعت بعدش تخمک آزادمیشه اقدام میکنی باردارمیشی

من الان ۸ روزه زدم ولی هیچ علایمی ندارم هیچی هیچی بی بی چک هم کلا منفیه حتی مثبت کاذب هم نشد

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
من الان ۸ روزه زدم ولی هیچ علایمی ندارم هیچی هیچی بی بی چک هم کلا منفیه حتی مثبت کاذب هم نشد

منم علایم نداشتم فقط از سه روزقبله پری دل درد پری گرفتم و سینه هام حساس شد بعدشم تست زدم مثبت شد روزه پری الان دوماهم تمومه و بازم علایم حاملگی ندارم