2777
2789

ديشب با دوستان درباره ي رفتارهاي بد فروشنده ها و راننده تاكسي ها حرف زديم و درد دل كرديم حالا من خيلي دلم ميخواد كه درباره مهربوني هاي عجيب غريب و بي شيله پيله ي ادم خوبا بگيم تا يه عالمه ارتعاش مثبت بفرستيم به جهان و دوباره به همون آدما و بجاي غر غر كردن خوبياي اطرافمون رو بيشتر ببينيم موافقين

؟ 

كي و كِي و چجوري كسي با مهربوني و كار بزرگش شما رو به وجد آورده از ته قلب؟!

از آدم خوبا  و خوبيا بگين فقط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم😍

یه کاری کردم که اگه خودش میکرد میکشتمش

ولی اون با مهربونی بدون اینکه حتی بهش بگم ببخشید منو ببخشید☺

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

پدرشوهرم😍😊

شوهرم یکار اشتباهی کرد اون درستش کرد بعدم گفت فقط بخاطر عروسم اینکارو کردم چون طاقت ناراحتیشو ندارم😄😎😂

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
پدرشوهرم😍😊 شوهرم یکار اشتباهی کرد اون درستش کرد بعدم گفت فقط بخاطر عروسم اینکارو کردم چون طاقت نا ...

جووون..چ پدرشوهری

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
الهي  خوشبخت باشين ❤️☺️

سلامت باشی💜

با چجور مهربوني ؟ اگه دوست داري بگو 

همه جوره است مهربونیاش

منم به شدت وابستشم

از مامان و بابام هم بیشتر منو درک میکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دخترم😍😍😍😍 هرچی به شوهرم بگم بخر و بگه نمیخرم دخترم میاد گردنمو میگیره بوسم میکنه در گوشم میگه خ ...

اي جوووونم خدا حفظش كنه 

خواهر زاده ي منم هر وقت خواهرم جلوي طلا فروشي ميرفت پسرش با اينكه اون موقع قدش به ويترين طلا فروشي هم نميرسيد ميگفت مامان بزرگ شدم همه ي اينارو برات ميخرم .❤️ فداي صفاي قلب بچه ها 

پدرشوهرم😍😊 شوهرم یکار اشتباهی کرد اون درستش کرد بعدم گفت فقط بخاطر عروسم اینکارو کردم چون طاقت نا ...

واقعاا بزرگترا سرمايه ي زندگي ان 

قدرشو بدونين 

چقد ادم حال ميكنه وقتي انقد پشتش گرم ميشه تو زندگي 

به خاطر داشتن همچين بزرگوارهايي