2777
2789

میخواستم ببینم شوهرتون حدودا بعداز چندوقت به حالت عادی برگشت؟

هم حال روحی رو بگید هم فعالیت جنسی

نبود جفتش رو اعصابمه

میدونم باید درکش کنم ولی گفتم بپرسم ببینم چجوریه

خدایا خودت هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ادما داره اصلا نمیشه مقایسه کرد باید ببینی روحیات همسرت چطوره

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه اینکه دوتا زندگی معمولی را خراب کنیم...

هنوزم که هنوزه هرچی میشه میگه اگه بابام زنده بود...ظاهرآخیلی دوسش داشته.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اونموقع ما دوست بودیم 😆 درحد پیام دلداریش میدادم اونم خوب بهونه ای گیر اورده بود همش بغلم میکرد گری ...

خخخ حتما تا ۱سال بغل میخواست

خاک سرده نگران نباش بعد ۴۰ روز حالش بهتر میشه.خدا رحمتش کنه دوست عزیز

ممنون عزیزم 

مشکلات خانوادگی سر ارث هم پیش اومد بیشتر داغونه

بستگی به میزان علاقه و دلبستگیش داره..اگه علاقه ش خیلی زیاد بود ممکنه غم و اندوهش بیشتر طول بکشه. 

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍