2777
2789
عنوان

کممک بچه ها کممک

154 بازدید | 20 پست

همین الان نصاب کولر اومده میگه قیمت نصبش۱۲۰۰۰۰تومن هست.درحالی که شرکت گفت نصب رایگان انجام میشه و فقط پول کرایه میگرن اونم به ازای هر کیلومتر ۱۰۰۰تومن..الان این مبلغی که گفت بدون حساب کردن کرایه بوده الان ما چیکار کنیم شرکت هم تعطیله که زنگ بزنیم 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارنصب کنه بره دیگه ۱۲۰تومن چیه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

اگر گازیه درسته فک کنم..چون هزینه لوله کشیه نمیدونم چیه اونم میگیره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بگو نصب نمیکنیم شنبه به شرکت زنگ بزن 

الات داره نصب میکنه منم تو اتاقم  

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بذارنصب کنه بره دیگه ۱۲۰تومن چیه

۱۲۰ تومن چیزی نیست پول زورر درد داره اینکه یارو فکر کنه ما چیزی سرمون نمیشه دره

من خواهر شوهرم چن روز پیش کولر نصب کرد طرف با یسری وسایل و دستمزد همین حدودا گرفت

جدییی؟

الات داره نصب میکنه منم تو اتاقم    

پس یا پولو بهش نده یا اگه دادی از فاکتور بگیر بعدا به شرکتش بده 

ولی اگه میتوتی بهش پولو تره بگو ما با شرکت صحبت کردیم گفتن رایگانه 

اسم و فامیلشو بگو پای فاکتور بنویسه با مبلغ دریافتی

واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا  
خوشبحالتون ک ۱۲۰ تومن براتون چیزی نیست

والله😂😂