2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از تولد سه سالگی جداش کردم میدونم که خیلی دیر بود ولی راحت جدا شد اصلا اذیت نکرد

اتاق خوابشو به نحو احسن تزیین کردم یه چراغ خواب خیلی خوشگل هم خریدیم براش گفتیم اتاقت رویاییه از این به بعد توی اتاق خودت بخواب اونم قبول کرد

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

من دخترم تولد چهار سالگیش ک گرفتم اتاقشو جدا کردم خیلی راحت پذیرفت 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

تروخدا زود جدا کنید من تا ۱۱/12 سالگی با مامان بابام میخوابیدم😒😐

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من دخترم تولد چهار سالگیش ک گرفتم اتاقشو جدا کردم خیلی راحت پذیرفت 

البته زودتر از اینا میخواستم جداش کنم شوهرم گیر میداد 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

پسر منم از نوزادی تو اتاقمون با فاصله رو تخت خودش بود، بزرگتر که شد و تختش مثل زندون شده بود براش دیگه رو تختش نخوابید و الان یه سالی میشه پایین تختمون رو تشک میخوابه! این که دیگه عادت کرده و فک نکنم الان بشه جداش کرد! دوسال و نیمه س

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
تروخدا زود جدا کنید من تا ۱۱/12 سالگی با مامان بابام میخوابیدم😒😐

خواهرزادم 15 سالشه با مامان باباش میخوابه..تازه تازه اتاقشو جدا کرده از امسال..اونم چطوریییی خونه جدید خریدن راضی شده بره اتاق خودش

من همیشه با ابجیم کنار هم میخوابیدیم دختره جیشو همیشه پتومون بوی جیش خانومو میداد یادش بخیر...

اگر جنس مخالف هستن هرچه زودتر جدا کنی بهتره اخ حالا مثل قدیما نیست ما هرقدر مراقب باشیم بچه ها ی چیزایی رو تو سن کم یاد نگیرن بازم هستن تو اجتماع بچه هایی ک یسری مسائلو ک نباید تو سن کم بدونن میدونن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
البته زودتر از اینا میخواستم جداش کنم شوهرم گیر میداد 

منم بابام نمیزاشت جدا بشم😐😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من همیشه با ابجیم کنار هم میخوابیدیم دختره جیشو همیشه پتومون بوی جیش خانومو میداد یادش بخیر... اگر ...

😂😂😂😂😂😂

منم بابام نمیزاشت جدا بشم😐😂

چ بابای دلسوزی 😂

خواهرزادم 15 سالشه با مامان باباش میخوابه..تازه تازه اتاقشو جدا کرده از امسال..اونم چطوریییی خونه جد ...

وای خیلی بده،من دو سه باری  بقیه مسخره ام کردن که تصمیم گرفتم جدا شم ،بابام نمیزاشت و چون عادتم نداشتم خیلی میترسیدم و شب تا صب همش یواشکی گریه میکردم ،

دیگه وقتی گوشی گرفتم چون سرم گرم بود نمیترسیدم و عادت کردم ولی درکل بنظرم بهتره زود بچه رو جدا کنن که عادت نکنه