2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون استخون 😃

13858 بازدید | 143 پست

چون تعداد دوستانی که توی تاپیک فوت کوزه گری پرسیدن زیاد شد گفتم یه تاپیک جدا بزنم که قاطی پست ها گم نشه و با عکس توضیح بدم تعدادشون زیاده و توضیح مفصل میخواد 

اگر تمایل داشتید ببینید بذارید توی علاقه مندی هاتون برید دور بزنید تا عکس ها رو کامل کنم توضیحات رو کامل بگم بعد تشریف بیارید مطالعه کنید

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من برای مرغ شکم پر موقعی که مرغ خام هستش استخون هاش رو در میارم 

تصور کن 

وقتی دستت رو میبری توی شکم مرغ دستت فقط به استخون میرسه و هر چقددددر که بهش زعفرون و خوشمزه جات بزنی گوشت رو مزه دار نکردی فقط استخون رو مزه دار کردی 

من بدون اینکه به بافت گوشت و پوست آسیب بزنم استخونش رو در میارم با نمک و روغن و زعفران ماساژش میدم بعد میذارم توی ظرف در بسته توی یخچال شش ساعت میمونه بعد توشو با ترکیب پیاز داغ رب انار و رب الوچه و زرشک و گردو سابیده و قیصی و الو جنگلی پر میکنم 

بهترین قسمتش جاییه که مهمونا با تعجب مرغ رو مثل کیک برش میزنن و میگن واااا؟ استخوناش کووووووو

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مرغ رو بشورید

این قسمتی که با چاقو نشون دادم استخونش برداشته شده

برای برداشتن استخون ران اول یه برش و خط روی جایی که با قرمز علامت زدم بزنید و استخون رو مشاهده کنید

حالا با حرکت های چرخشی و نرم استخون رو به سمت بیرون بکشید

ران دو قسمت استخوان داره شما با این کار قسمت بیرونی استخوان رو در میارید

به این شکل استخوان هر دو ران رو در بیارید

حالا مرغ رو برعکس کنید و از دو قسمتی که با انگشت نشون دادم به استخوان فشار بیارید

هدف اینه که استخوان کمر مرغ تا حدی شل بشه که وقتی میخوایم از کناره هاش برش بزنیم بتونیم راحت فاصله رو ایجاد کنیم

برای جدا کردن استخوان کمر مسیری رو که باید برش بزنید رو با عکس نشون میدم و جهت حرکت چاقو رو با دست اشاره کردم

چاقو باید در راستای استخوان حرکت کنه تا گوشت از استخوان جدا بشه

حالا قسمت غضروفی مرغ رو از گوشت جدا کنید من همزمان استخوان بالا و پایین رو در میارم اینطوری راحت تره نگران گوشت هایی که بهش چسبیده نباشید جاشون خالی نمیمونه چون با پر کردن شکم و توی فر رفتن و باد کردن مرغ اصلا عدم وجود استخوان برای بیننده بی خبر از همه جا قابل تشخیص نیست😃

اینی که به فلش نشون دادم استخوان دوم ران هست فعلا با این کاری نداشته باشید 

استخوان کمر رو که کامل در آوردید باید برید سر وقت ران فعلا بهش دست نزنید و همینطور مسیر کمر رو دنبال کنید مرغ رو برگردونید و از پشت ادامه بدید

جهت حرکت رو ببینید ما کم کم داریم گوشت رو از استخون جدا میکنیم

تا بالا ادامه بدید اینجاییکه علامت زدم استخون بزرگه بال هستش که چسبیده دو تاشونو در بیارید با در آوردن این دو تا استخوان بال استخوان های کمر کامل بیرون میان

توی این عکس استخوان های ران مشخص تر هستن از روی این توضیح میدم 

وقتی شما استخوان کمر رو کامل در آوردید فقط دو تا استخوان ران میمونن که اینجوری تابلو بیرون میزنن کافیه مثل استخون اولی با حرکت چرخشی و پیچوندن بکشیدش بیرون

استارتر امروز سومین سالگرد عضویتت تو نی نی سایته😍😍

اِ‌ 😍😍😍 اصلا حواسم نبود 😁😁😁

حالا مرغ رو برگردونید و با حوله تمیز خشکش کنید و با دو قاشق نمک و روغن و زعفرون ماساژش بدید و بذارید توی یخچال حداقل سه چهار ساعت بمونه تا شش ساعت هم موند که چه بهتر ولی نتیجه دلخواه رو از همون سه ساعت هم میتونید بگیرید