من برای مرغ شکم پر موقعی که مرغ خام هستش استخون هاش رو در میارم
تصور کن
وقتی دستت رو میبری توی شکم مرغ دستت فقط به استخون میرسه و هر چقددددر که بهش زعفرون و خوشمزه جات بزنی گوشت رو مزه دار نکردی فقط استخون رو مزه دار کردی
من بدون اینکه به بافت گوشت و پوست آسیب بزنم استخونش رو در میارم با نمک و روغن و زعفران ماساژش میدم بعد میذارم توی ظرف در بسته توی یخچال شش ساعت میمونه بعد توشو با ترکیب پیاز داغ رب انار و رب الوچه و زرشک و گردو سابیده و قیصی و الو جنگلی پر میکنم
بهترین قسمتش جاییه که مهمونا با تعجب مرغ رو مثل کیک برش میزنن و میگن واااا؟ استخوناش کووووووو