2777
2789
عنوان

سوال دانشجوییییییی خخ

220 بازدید | 19 پست

سلام خشملاااااا

یه سوال مهم دارم لطفا جواب بدین

از شما ها کسی دانشجو بوده. که همکلاسی پسرش بهش علاقمند بوده باشه؟ 

یعنی پسره دوستتون داشته بودهو همیشه هرطور بوده میخواسته باهاتون صحبت کنه؟؟

اگه بوده..واکنش شما چی بوده در مقابلش؟؟

لطفا راستشو بگید مهمه برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من بوده هنوزم سیریشه ولی من ازش خوشم نمیاد کم و بیش جوابشو میدم که دلش نشکنه 

شمارمو از یکی از دوستام گرفته که باهاش سر همین موضوع قهر کردم .

شانس نداریم خخخخ اونی که میخوایم نمیاد اونی که خوشمون نمیاد ازش سیریش میشه

من با شوهرم تو دانشگاه آشنا شدم تازه اوایلم خیلی ازش بدم میومد😐هی جوابشو نمیدادم یه بارم یه دعوای بد باهاش کردم شستم گذاشتمش کنار😐

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙
اگه دوستش نداری چرا کاری نمیکنی دیگه نیاد سمتت؟؟

آخه من یه اخلاقی که دارم دلم نمیاد دله کسی رو بشکنم بهش محل نمیزارم فقط محترمانه و رسمی جوابشو میدم اجازه نمیدم صمیمی بشه در حد یه همکلاسی

آخه من یه اخلاقی که دارم دلم نمیاد دله کسی رو بشکنم بهش محل نمیزارم فقط محترمانه و رسمی جوابشو میدم ...

بهش لبخند نزدی تاحالا؟ موقعه که بت حرف میزنه روتو اونطرفو انبر میکنی یا از اول تا اخر زوم شده نگاش میکنی؟

اینجوری اون فکر میکنه دوستش داری هی میاد سمتت

بهش لبخند نزدی تاحالا؟ موقعه که بت حرف میزنه روتو اونطرفو انبر میکنی یا از اول تا اخر زوم شده نگاش م ...

لبخند که همیشه رو صورتم هست خیلی خوش خنده ام ولی حرف میزنه خودمو میزنم به اون راه درو دیوارو نگاه میکنم یا میگم ببخشید من کلاس دارم و میرم خودش یواش یواش میفهمه که نمیخوامش

لبخند که همیشه رو صورتم هست خیلی خوش خنده ام ولی حرف میزنه خودمو میزنم به اون راه درو دیوارو نگاه می ...

خب شاید فکر کنه داری بیمححلی میکینی که جذبش کنی

اینطوری وابستت شه چیکار میکنی؟ چرا بش نمیگی ازشش خوشت نمیاد و اینچیزا؟

اون فقط جزوه اینا ازت میخیاد یا ابراض علاقه کرده بهت؟

اگه ازش خوشت میمود چطور برخورد میکردی؟

اگه پسری که دوستش میداشتی یروز باهم بد حرف زدین دلخور شدی ازش و ناراحت.چطور از اون به بعد باش رفترا میکنی؟کلا میزاریش کنار؟؟

آخه محیط دانشگاه خیلی محیط بسته ایه و باید هر روز با یه سری آدما سر کار داشته باشی باید یه مقدار روشن فکر باشی و خوددار اون طرف به من پیشنهاد دوستی داد من قبول نکردم ولی سوالای کلاسی میپرسیم از هم به عنوان هم کلاسی حتی اگه تو دانشگاه با کسی دوست شدی بعد کات کردی روشن فکر باش سلام علیک داشته باش که فکر نکنه بچه ای ولی باهاش صمیمی نباش رسمی باش.

آخه محیط دانشگاه خیلی محیط بسته ایه و باید هر روز با یه سری آدما سر کار داشته باشی باید یه مقدار روش ...

من نمیتونم هضم کنم چطور پیشنهاد دوستیشو رد مکینی. و ازش خوشت نمیاد.. اما سوالای درسی از هم میپرسین؟؟ازه م زده نشدین؟؟

اگه یروز ازش دلخور شی چطور نشون میدی؟بی میحلی میکنی؟ یا سنگین تر میشی؟ یاچی؟