2777
2789
عنوان

در مورد اي وي اف سوال دارم

203 بازدید | 12 پست

من يك اي وي اف منفي دارم

الان برا بار دوم يه هفته ديگه نوبت دارم 

ميشه بگين چيكار كنم درصدش بيشتر بشه

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام

عزیزم بنظرم بسپار بخدا.واقن نمیشه کاری کرد.منم یه ای وی اف منفی داشتم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم بنظرم بسپار بخدا.واقن نمیشه کاری کرد.منم یه ای وی اف منفی داشتم

اينبار كلا بيخيال گرفتم خودمو ولي چون اخرين بستمه يكم استرس مياد سراغم

شما با اي وي اف حامله اي يا طبيعي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله به حق این شب عزیزم خدا کمک کنه و نی نی سالم نصیبت بشه خیلی مواظب باش؛استراحتت رو صد درصدکن و از توالت فرنگی استفاده کن اینا خیلی تاثیر دارن

عزیزم خوش اومدی به زندگیمون😍قدمای کوچولوت رو چشمامون دخترم😘
اينبار كلا بيخيال گرفتم خودمو ولي چون اخرين بستمه يكم استرس مياد سراغم شما با اي وي اف حامله اي يا ...

من طبیعی باردار شدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ان شاءالله سالم بياد بغلت عزيزم

خیلی ممنون عزیزم.انشالله روزی تو❤

توکل کن به خدا .مطمین باش جواب میگیری .آرامش داشته باش .تا چندروز اصلا خم نشو توالت فرنگی استفاده کن .هرشب اب ونشاسته بخور .شیر سویا هم هروز بخور .اصلا کارای سنگین نکن مثل جارو کشیدن .پله هم بالا و پایین نرو .

............... **این نیز بگذرد** .................
توکل کن به خدا .مطمین باش جواب میگیری .آرامش داشته باش .تا چندروز اصلا خم نشو توالت فرنگی استفاده کن ...

عزيزم نشاسته خيلي ببخشيد معدمو سفت ميكنه چيكار كنم چي بخورم كه اونطوري نشه

عزیزم من خودم تجربشو ندارم ولی  از دوستان همین جا شنیدم که میگفتن اب زیااااااااد ابمیوه های طبیعی زیاااااد ، خوردن به، چیزای خیلی گرم هم دیگه نخور ایشالا مثبت ازمایشت بیاای ما رو هم خوشحال کنی 

عزيزم نشاسته خيلي ببخشيد معدمو سفت ميكنه چيكار كنم چي بخورم كه اونطوري نشه

البته چون پروژسترون استفاده میکنی مطمینا یبوست میگیری  ولی انجیر رو خیس کن و بخور با آبش .آلو تو غذا بریز اون لعابی که میده خیلی خوبه .من کیوی خیلی خوبه واسه ام ولی الان فصلش نیست .خشکش رو اگه تونستی بگیر و خیس کن بخور

............... **این نیز بگذرد** .................