2777
2789

سلام...من هفته ۱۸ بارداری هستم؛

۲ تا سوال دارم دوستای عزیزم،اگه راهنماییم کنید ممنون میشم،الهی حاجت روا بشید...🌸

اولی اینکه تیر کشیدن گاه به گاه واژن طبیعیه؟شما هم اینجوری هستید؟

دوم اینکه من سونوی آنومالی انجام دادم ولی برام طول سرویکس رو نزده بودن! میخواستم ببینم برای شما طول سرویکس رو زده بودن یا نه؟

مرسی ازتون خانم ها

🌸خدایا شکرت🌸

عزیزم من هفته ۱۸ نیستم ولی خواستم بگم اینجا برخلاف اسمش به این سوالا اهمیت نمیدن ، الان دگ کی تاپیکشو قفل کردو و مچه کیو بگیریم رو بورسه، اسم اینجا رو باید عوض کنن بزارن کودک سایت 

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد داشتم ولی باید کم با‌شه زیادش رو به دکتر مراجعه کن 

طول سرویکس هم برام زده بود ولی اگه چیزی نگفته حتما طبیعی بوده

علیرضا ی مامان روز دوشنبه 12 شهریور 97 ساعت 10 شب بدنیا اومد 😍😍😍😍😍

منم داشتم تیر کشیدن بیشتر شبا تو اطراف واژن نگران نباش بعد از مدتی از بین میره من که یکم جفتم پایین بود گفتن بخاطر اونه؛مال تو هم اگه از بین نرفت یه دکتر برو ولی در کل طبیعیه؛در مورد سونو اگه غیر طبیعی باشه برات دوباره دکتر مینویسه چون یه سونو قبل آنومالی هم طول سرویکس رو میگه واسه منکه اینجور بود که چک کنه احتمالا طبیعی بوده مال تو احتیاجی نبوده که دوباره چک بشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
😔😔

واقعا جای ناراحتی داره ، غروب بعد مدتا اومدم ی سوال در مورد آمنیوسنتز پرسیدم هیچ کس جواب منو نداد بعد برو ببین چی تو تو پربازدیداست و از کی دعوا سر اینه ک فلانی چرا تاپیکتو قفل کردی 

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎
منم داشتم تیر کشیدن بیشتر شبا تو اطراف واژن نگران نباش بعد از مدتی از بین میره من که یکم جفتم پایین ...

ممنونم عزیزم...

سونوی nt نوشته بود طول رو،آنومالی ننوشته بودن...

🌸خدایا شکرت🌸
عزیزم تهرانی.کجا میری سونو.اگه بجای مطمئن بری نیازی نیست مطالعه کنی سونو رو.و هرچی بوشه همون لحظه به ...

بله،تهرانم گلم

آره دکتر خوبیه،فقط امروز این تیر کشیدن نگرانم کرده

🌸خدایا شکرت🌸