2777
2789
عنوان

ترس ناگهانی در بارداری

554 بازدید | 17 پست

مامانا سلام .من تو دوران بارداری خیلی شده که هم عصبی بشم هم تو ماه سوم اتفاق های بدی برام افتاد یبار که خونریزی شدیدی کردم و به جای سونو منو معاینه داخلی کردن و دهنه رحممو تراشیدن و بعد فهمیدن که بچه هست و سالمه بعدشم خونه پدرم استراحت مطلق بودم که پسر همسایه پدرم که معتاده و مریض بود یهو اومد تو خونمون درمونو شکوند و با قفل فرمون شوهرمو ک برادرمو به باد کتک گرفت که چرا صدای درخونتون اومد منم میدوییدم و جیغ میزدم اصلا یه وضعی .و تا الان که در خدمتم از روحیه ی خیلی بدی برخوردارم سر اندک چیزی گریه میکنم کلافه میشم دل کوچیک شدم و هزار تا چیز دیگه .میگم نکنه اون ترسا مشکلی برا نی نیم ایجاد کرده باشه خیلی میترسم توروخدا دعام کنید تو این شبای عزیز که دخملم سالم و سلامت و صبور باشه 

از نظر زوحی حتما مشکل پیدا میکنه سعی کن اروم باشی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها راسته که میگن اگه تو بارداری از چیزی بترسی دستتو بزاری رو شکمت لکه سیاه رو بدن بچه به وجود میاد؟؟؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مقدار زیادی

جریانی رو ک تعریف کردید

باور پذیر نیست متاسفانه....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیز خانوم چیش باور پذیر نیست .وااااا 

اولا انشاالله ک خدا فرزندی سالم نصیب تون کنه!

بعد؛

بحثی ک ندارم با شما

نظرمو عرض کردم

همین

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خدا از زبونت بشنوه توروخدا دعام کن .خیر برات بیاد همیشه الهی با حرف خوبی که زدی 

من اینقدر ترسو بودم تو بارداری همش میپریدم بالا 

الان بچم مظلومه 

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

عزیزم الان ۲۰ هفته اما تو عید دقیقا تو هفته ۹ خونریزی کردم و این بلا سرم اومد که گفتن بچم سقط شده از ...

گر نگه دار من آنست که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... 

قربون بودنت برم پسرم...