2777
2789
عنوان

خسته ام

379 بازدید | 47 پست

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم بحثم شده با نامزدم کلی به هم حرف زدیم گوشیشو آف کرده خستم از همه چی خیلی پشیمونم از اینکه ازدواج کردم دوس دارم برم حتی جداشم

تو نامزدی پیش میاد دعوا چون اخلاقاتونو هنوز نمیشناسین

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد اگه خوب باشه تو نامزدی و بعده نامزدی نیست و خودشو نشون میده 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
بدجور بغض کردم همش میگم چرا با یکی دیگه ازدواج نکردم چرا این اشتباهو کردم 

منم همین حسو دارم واقعا خستم دیگه نمیکشم شوهره من وحشتناک عصبی هم هست همش میترسم اینهمه عصبیه یوقت کسی رو نکشه الان دیگه به این نتیجه رسیدم که دوقطبی ه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
فردا میاد دنبالت منت کشی میکنه بعد میگی  شوهرم  شوهرم  عاشقم

همیشه منت میکشه ولی به درد من نمیخوره این منت کشیا خیلی وقته فکر میکنم اشتباه رفتم از بس خانوادش اذیتم کردن خودشم عاشقمه ولی نمیفهمه منو