2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی تاپیک ظرافت زنانه دیدم ولی حیف دیگ فعال نیس کاش دوباره کاربرا نظر بدن چجوری باید لینک تاپیک رو بزارم؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
من ی تاپیک ظرافت زنانه دیدم ولی حیف دیگ فعال نیس کاش دوباره کاربرا نظر بدن چجوری باید لینک تاپیک رو ...

چه خوب بوده

فکنم باید بری رو خود اون تاپیک که تو قسمت تبادل نظر همون کاربره نگه داری بعد کپی بزنی بیای اینجا کپیش کنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/354455/چگونه-ظرافت-زنونه-داشته-باشیم

چگونه ظرافت زنانه داشته باشیم؟

تاپیک بسیار کاربردی

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
چه خوب بوده فکنم باید بری رو خود اون تاپیک که تو قسمت تبادل نظر همون کاربره نگه داری بعد کپی بزنی ب ...

موفق شدم 😉

رفتم قسمت تبادل نطر هایی که من شرکت کردم بعد این تاپیکه رو پیدا کردم روش نگه داشتم میزنم فکنم جابجا کردن پیوند اینجور چیزی اونو زدم

بعد دوباره اومدم اینجا زدم چسباندن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/354455/چگونه-ظرافت-زنونه-داشته-باشیم چگونه ظرافت زنان ...

مرسی گلم 

یه تاپیک دیگه هم قبلنا دیده بود درمورد برنامه ریزی کارهای خونه و خونه داری بود اونو پیداش نکردم شما ندیدیش