2789
عنوان

احمقققق😡🤬😡🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت میگی حالت شوخی داشتخب شماهم بدتر رفتار کردی

آخه یهو گفت اون کلمه رو

منظورم از شوخی اینه که جدی نبود ولی نه اینکه هم شوخی کنه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

شما خیلی تند رفتی

میگفتی لطفا دیگه این کلمه رو برام بکار نبر یا یه همچین چیزی🤷♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

میزاشتی بکنه چیکار داشتی والا

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

خب عادت زشتیه

اره خب ولی زیاد حساسیت نشون نده

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

واقعا اون لحظه خیلی بهم برخورد

عصبی شدی تند رفتی بعدا آروم بگو از این کلمه خوشم نمیاد نگو بهم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یک چوبی چیزی بزارین کنار کتک کمه با اونم همو بزنین😐

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عصبی شدی تند رفتی بعدا آروم بگو از این کلمه خوشم نمیاد نگو بهم

چقدر مردها نفهمند خداییش

بخدا اگه دوباره برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم

چیه جنس پرررررر

انگار نمیفهمن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چقدر مردها نفهمند خداییش بخدا اگه دوباره برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم چیه جنس پرررررر انگار نمیف ...

اره نفهمن 😂🤦♀️دیگه چه کار میشه کرد یجاهایی برای خودتونم شده کنار بیایید

بخدااااا مجردااات هیچوقت فریب ازدواج رو نخورید

😂😂 سعی میکنم گول نخورمممم

پایدار باشیدددد💚