2789
عنوان

کیک روز پدر

44 بازدید | 17 پست

من قبلا خیلی کیک میپختم و کیک های خوبی هم میپختم. چند سال هست به خاطر رژیم و بچه داری دیگه ازون کیک های حرفه ای نپخته بودم. الان دارم به مناسبت روز پدر دوباره کیک درست میکنم. کیک طلایی با کرم پنیر خامه ای و شکلات و تزیین میوه های تابستونی. حس خوبیه 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز پدر الان نیست که

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

روز پدر؟؟؟؟
روز جهانی؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
وای یک لحظه با خودم گفتم خدا لعنتت کنه یک روز پدر هم به بابات زنگ هم نزدی

سلامت و پایدار باشن پدرتون. حالا یکشنبه باهاشون تماس بگیرید. هر چقدر از پدرها قدردانی بشه کمه.