2777
2789
عنوان

سوال خانوما

178 بازدید | 38 پست

خانوما من پریود نمیشدم رفتم دکتر امپول پرژسترون نوشت برام زدم پریود شدم گفت اگ پری نشدی برو سونوگرافی ،پری اومد منم نرفتم بعد برام متفورمین نوشت با مدروکسی پرژسترون که از روز ۱۴پری تا ده شب که میشد از ۲۵ماه تا ۳ماه بعد دوتا دوتا بخورم ماه بعدش هم سر موقع پریود شدم اما متاسفانه دوره این سیکل رفتیم مسافرت نتونستم مدروکسی رو کامل ده شب بخورم شش شب خوردم و دیروز موعدم بود ولی هیچ خبری از پریود نیس هیچی 😔😔😔

اقدامم نداشتم جلوگیری طبیعی بود،و یه بار هم از دستمون در رفت که بلافاصله خودمو شستم 😶😶😶

بنظرتون چیکار کنم چرا پریود نشدم اخه 

شستن تاثیری نداره

اسپرم حرکت میکنه میره

نمیشه فهمید الان

چون قرصتم مرتب نخوردی

ولی این قرص پیشگیری نیست

یه بی بی بزار

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشوری که جلو گیری نشد😆😆😆

ان‌شالله حامله باشی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊