2777
2789

من 7 ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم تیروئید کم کار دارم ممکنه تیروئید باعث ناباروری بشه؟

کسی می دونه که چی بخورم که از بین بره و نیست و نابود بشه تا منم نی نی دار بشم 😊

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هاشیموتو دارم، که باعث کم کاری تیرویید میشه، و در جواب سوالتون بله، و وقتی درمان کردم باردار شدم

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

بله میشه تا درست نشه بارداری به سختی انجام میشه حتی نمیشه یا اگرم بشه خدایی نکرده سقط میشه اگه کنترل نشه حتما باید باید از قبل شروع به قرص بسته به کم کاری یا پرکاری خورد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من هاشیموتو دارم، که باعث کم کاری تیرویید میشه، و در جواب سوالتون بله، و وقتی درمان کردم باردار شدم

درمان چطوری کردین ؟

فقط قرص خوردین یا کار دیگه ای انجام دادین ؟

منم هاشیموتو دارم 

میشه بگین anti tipo  شما چند بود"؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
بله. حتما دکتر غدد برو . قرص نمی خوری؟

نه هیچی نمی خورم میگن اسپند خوبه می خوام بخورم ولی چون تو اقدامم برای خوردنش دودلم

نه هیچی نمی خورم میگن اسپند خوبه می خوام بخورم ولی چون تو اقدامم برای خوردنش دودلم

دختر خوب این کارها چیه برو دکتر دلرو مصرف کن دکتر زنان اگه بلد باشه اونم میتونه قرص بهت بده و برات کنترلش کنه تیرویید شوخی بردار نیست که با اسفند حل بشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من تیروئید پرکار داشتم و خدا روشکر ب راحتی باردار شدم،عزیزم استرس نداشته باش چند نفر ازاطرافیان من ت ...

استرس اصلا ندارم 🙃

تو اصلا میدونی تیروییدت کم کاره یا پر کار ؟

اصلا درمان تیروئید بدون دارو امکان نداره

دنبال بچه هم نباش تا درمانش نکردی رو رشد مغز بچه تاقیر میزاره

خدایا شکرت هزاربار

اسپند ؟ 

یعنی فکر میکنید اسپند میتونه هرمون تیروئید تولید کنه 

دوست گلم بهتره اقدام و متوقف کنی

بری دکتر غدد 

تیروئیدت و تنظیم کن بعد بچه دار بشو 

واقعا چرا ریسک یک بچه مشکل دار و یا سقط و برای خودتون ایجاد میکنید 

در ضمن در دوران بارداری هم حتما حتما باید قرص مصرف کنید واگرنه بچه میتونه عقب افتاده بشه مشکل رشد پیدا کنه و یا مرده زایی داشته باشین

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم