2777
2789
عنوان

سپرده گذاری

171 بازدید | 18 پست

سلام خدمت دوستان با تجربه خودم. من کارمندم اندک حقوقی که میگیرم بنظرتون پس انداز کنم و ماهیانه سود 10 درصد بگیرم یا وام بگیرم با سود 4 درصد و قسطشو بپردازم و مبلغ وام سپرده کنم؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.منم مثل تو کارمندم ولی هیچی واسه خودم ندارم جز یکم پس انداز.منم میخوام وام بگیرم از مهر اقتصاد. ...

بنظرم وام بگیریم خوبه چون خرجای الکی نمیکنیم

در جهانم همه چیز نیکوست  
بنظرم وام نگیر وقتی نیاز نداری، باید قسط بدی، همون پول رو که نیت داری قسط بدی جمع کن 

خب عزیزم اینطوری روی 15 تومن ی جا سود میگیری اونطوری کم کم پولت اضافه میشه و ناخنک هم بهش میزنی

در جهانم همه چیز نیکوست  
بنظرم وام بگیر  بزار تو حساب بلند مدت.بعدشم وقتی وام گرفتی اصل پولو میتونی دربیاری با مبلغ وامت ...

اصل پول که بعد وام نمیدن دوباره.باس تا تموم شدن قسطا صبر کنم

در جهانم همه چیز نیکوست  
اصل پول که بعد وام نمیدن دوباره.باس تا تموم شدن قسطا صبر کنم

اهان فک کردم از قرض الحسنه محلتون میخوای وام بگیری.از ما همون موقعه با وام پرداخت میکنن البته باید قبلش پول تو حساب باشه تا امتیاز بگیریم.بالاخره حالام ندن حداقل میدونی داری پولتو پس انداز میکنی و مجبوری خرج الکی نکنی وام بگیر