2777
2789
عنوان

دوقلو شدن جنین چگونه؟

439 بازدید | 23 پست

دوستان راهنمایی کنین ممنون

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

ارثی  میباشد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثی و روشهای کمک باروری ☺☺

چه جالب همه تو نی نی سایت عاشق دوقلو هستن 

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن

مث خودم با خوردن لتروزول 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مث خودم با خوردن لتروزول 

ببخشید منم با لتروزول الان دوقلو باردارم میشه بگید جنسیت نی نی هات چیه،و اینکه خیلی استرس دارم همش فک میکنم الان یه چیزیشون میشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ببخشید منم با لتروزول الان دوقلو باردارم میشه بگید جنسیت نی نی هات چیه،و اینکه خیلی استرس دارم همش ف ...

دختر و پسرن . 

چرا چیزیشون بشه ؟ 

استراحت کن 

شیافت بزار و نزدیکی زیاد نکن 

بعد از یه دوره ای هم بهت آمپول میدن که خطر سقط رو میاره پایین 

نگران نباش ؛ سخته ولی  شیرینه . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️