2777
2789
عنوان

كاهش سايز

1196 بازدید | 11 پست

سلام خانما من ورزش ميكنم بعد از زايمانم كاهش سايز دارم ولي وزنم ثابت مونده كسي با اين مشكل روبرو شده ايا؟ 

ورزش تنها به نظرم شايد كافي نباشه چون شير ميدم هنوز رژيم جدي ندارم 

كسي با اين مشكل روبرو شده بايد چ كرد ؟ 

ورزش وزن کم نمیکنه .وزن ۸۰ درصدش به غذا مربوطه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهش سایز خوبه که. اصولا رژیم وزن کم میکنه همراه با پیاده رویش.. باشگاه سایز.. ولی من قبل بارداریم شصت و هفت کیلو بودم دوستم هفتاد و هشت یه چهار پنج سانت از من بلندتره ولی از من لاغرتر دیده میشه!! به ژنتیک و بدن افراد هم خیلی بستگی داره.

برو دکتر تغذیه اینکه شیر میدیم یا حامله ایم دلیل نمیشه هرچی دوس داریم و هرمقدار که دوس داریم بخوریم ...

عزيزم من خودم پزشكم و صلاح به رژيم الان نميبينم فقط سخت ورزش ميكنم ولي ميخواستم ببينم كسي كنار ورزش چيزيو تجربه كرده ك كاهش وزن شديد هم بده مثلا حركت خاص  با ريت خاص من خودم اصلا به رژيم شير دهي اعتقادي ندارم 

کاهش سایز خوبه که. اصولا رژیم وزن کم میکنه همراه با پیاده رویش.. باشگاه سایز.. ولی من قبل بارداریم ش ...

هيچ اعتقادي به كم كردن غذا ندارم دنبال حركت خاصي هستم ك بتونم از اون طريق وزن كم كنم مگرنه كاهش تغذيه الان اصلا كار اصولي نيس

هيچ اعتقادي به كم كردن غذا ندارم دنبال حركت خاصي هستم ك بتونم از اون طريق وزن كم كنم مگرنه كاهش تغذي ...

اگه نی نی شش ماهه به بالاست یعنی غذاخور شده. و غذای کمکی برای تغذیه و رشدش خوبه همراه با شیر شما. پس میشه دفعات شیرتون بیشتر بشه ولی مدت زمانش کمتر. پزشک.من میگفت غده های شیری با میک زدن زیاد بچه و دفعات شیر خوردنش یا دوشیدن شیر بکار می افته و شیر تولید میشه نه با زیاد خوردن مادر! اصولا اگه مفید و کم بخوری و دفعات شیردادن رو زیاد کنی هم شیر داری هم بخاطر شیردادن وزنت کم میشه هم کمتر میخوری و روی روند لاغری تاثیر داره. حالا اگه پیاده روی بری یا ورزشی تو خونه انجام بدی که کمکه به همه اینها. ولی اگه نی نی هنوز غذاخور نشده منم پیشنهاد میکنم رژیم نگیری. البته مفید خوردن و کم خوردن همیشه خوبه.