2777
2789
عنوان

ويار بد يا ويار خوب

108 بازدید | 5 پست

من هيچ حالت تهوعي ندارم و اينكه حالم بد نميشه ولي انگار دهمو دوختن اصلن نميتونم چيزي بخورم از همه. چيز بدم مياد. فقط بيسكوييت ترد برام بد نيست و نون و پنير 

كسي اينطوري بوده تا كي ادامه داره.  خيلي عصبي ميشم. وقتي نميتونم چيزي بخورم. 

خدا جون ني ني دار شدنم مبارك

منم اینطور بودم با این تفاوت که از شدت حالت تهوع می مردم و زنده میشدم . و همش سُرم یا امپول میزدم و قرص میخوردم. خداروشکر کن که تهوع نداری.  عذابه بخدا. 

منم فقط با نون و پنیر و خیار و گوجه زنده بودم. گوشت. مرغ. ماهی . متنفررررر بودم از اینکه بخوام حتی یه لقمه کوچولو بخورم. ماکارونی هم همینطور. 

دلم فقط چیزا خنک مثل ماست و دوغ و خیار میخواست. گاهی حتی فقط نون و ماست میخوردم. و برای اینکه جون بگیرم مامانم برنج و خورشت درست میکرد و به زور بهم میگفت دولقمه بخورم. 

اما اومدم بهت خبر خوش بدم. که هیییییچ تو فکر نباش. همین که سه ماهت تموم بشه یه اشتهایی پیدا میکنی که دلت میخواد روز و شب بخوری. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

من اینقد اذیت بودم که باورم نمیشد یه روزی دلم همچی بخواد. حالا به لطف خدا اشتهام خیییلی خوب شده گوش شیطون کر . 😜

مطمئن باش بهتر میشی و اشتهات باز میشه.  یکم زمان میبره . ممکنه وزن هم کم کنی ،منم با اینکه حالم ناجور بد بود اما یک کیلو فقط کم کردم . حالا جاش چندکیلو جبران کردم 😅. 

هرچی به دلت میشینه بخور. حتی نون خالی. فقط معده ات رو خالی نزار و طولانی مدت گشنه نمون که ضعف بکنی. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوايل اينطور بودم عزيزم 

فقط عصرها يكم حالت تهوع داشتم ، غذا هم زياد نميتونستم بخورم ولي بزور ميخوردم ب خاطر ني نيم 

فكر كنم ني ني شمام پسره 

سه ماه بشي خوب ميشي عزيزم

خدايا شكرت 🌹💖 
منم اوايل اينطور بودم عزيزم  فقط عصرها يكم حالت تهوع داشتم ، غذا هم زياد نميتونستم بخورم ولي ب ...

اميدوارم بهتر 

شه غذا خوردنم به زور غذا ميخورم. بله پسره ني ني. ولي نميدونم ربط داره يا نه

خدا جون ني ني دار شدنم مبارك