2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر کردن ی سوال داشتم

502 بازدید | 56 پست

من برا فردا نوبت لیزر دارم، میخواستم بدونم چجوریه؟ چقدر درد داره؟  باید چیکار کنم قبلش؟ عوارض هم داره؟  اونایی که لیزر کردن مشکلی ندارن؟ از نظر سوختگی و... 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلان من با زير بغل مشكل ندارم و دردش واسم قابل تحمله اما بيكيني رو حتمان زايلتون (يه پماد بي حسي)هست كه ميزنم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

يه پماد زايلتون بخر بزن و يه نايلون (كيسه فريزر بكش روش)كه ديگه خيالت راحت درد نداري چون اگه دردت بگيره نميزاري درست ليزر كنه و خودت جلسه ات رو حروم كردي

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من صورتمو لیزر کردم.دردش از اصلاح خیلی کمتره!

انگاری با کش میزنن به صورتت.

کاملا قابل تحمله

اما یه نکته:جاهایی که پرزه و موهاش نازکه نزن که زیاد میشه...

فقط قسمت هایی که موی مشکی دارن

در رابطه با سوختگی هم که برای من تاحالا اتفاق نیفتاد

بعد لیزرم پماد میزنی و چند ساعت بعد قرمزیش میره

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
يه پماد زايلتون بخر بزن و يه نايلون (كيسه فريزر بكش روش)كه ديگه خيالت راحت درد نداري چون اگه دردت بگ ...

چجوری کیسه بکشم؟  قبل از رفتن؟  چند دقیقه قبلش بزنم، بیشتر توضیح بدین 

نيم ساعت تا يك ساعت قبلش پماد رو حتمان بزن رفتي كلينيك نوبتت شد برو تو دستشويي با دستمال توالت پاكش كن و يكباره با دستمال توالت نمناك روش بكش و بعد برو از ليزرت لذت ببر بدون درد و خونريزي😁😁😁😁

من صورتمو لیزر کردم.دردش از اصلاح خیلی کمتره! انگاری با کش میزنن به صورتت. کاملا قابل تحمله اما ی ...

بعدش چه پمادی باید بزنم؟